Σάρωσαν οι Ράδιο Αρβύλα: Η σπόντα στον ΑΝΤ1 και τα νούμερα τηλεθέασης

- Φεβρουαρίου 05, 2019
Η παρέα της Θεσσαλονίκης έκανε νέα αρχή από διαφορετική συχνότητα με μια σπόντα προς τον ΑΝΤ1.

Οι Ράδιο Αρβύλα είναι και πάλι στον αέρα μετά το διαζύγιο από τον ΑΝΤ1. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του έκαναν νέα αρχή ανανεωμένοι και ορεξάτοι και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή.

Από το χιούμορ τους δεν έλειψε κανείς, ακόμα και βασικοί παρουσιαστές του ΣΚΑΪ, άλλωστε αυτό είναι το Ράδιο Αρβύλα που έκανε πρεμιέρα για ενδέκατη χρονιά, αλλά από διαφορετική συχνότητα.

Η παρέα της Θεσσαλονίκης έκανε είσοδο με το «Always look on the bright side of life».

«Ζήτω ο Παύλος Πολάκης! Ζήτω ο Άδωνις Γεωργιάδης! Ζήτω η Μεγαλοοικονόμου! Ζήτω το Power of Love! Ζήτω ο Πάνος Καμμένος! Ζήτω ο Αλέξης! Ζήτω ο Κούλης! Ζήτω η γκαζόζα! Καλό ξεκίνημα Ράδιο Αρβύλα!» ήταν τα πρώτα λόγια που ακούστηκαν από το στόμα του Αντώνη Κανάκη και το γνώριμο χορευτικό σήμα έπεσε για ακόμα μια χρονιά.


Κάπου εκεί έριξαν μια σπόντα για τον ΑΝΤ1, λέγοντας ότι ελπίζουν στον ΣΚΑΪ να έχουν καλές αντοχές στην σάτιρα και στο χιούμορ.

«Κυρίες και κύριοι έβλεπα το υλικό και πρέπει να σας πω ότι αν είστε από αυτούς που γελάνε δυνατά, σήμερα το βράδυ θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με τους γείτονες, εκτός και αν και οι γείτονες είναι συντονισμένοι στο Ράδιο Αρβύλα. Να καλωσορίσουμε τον ΣΚΑΪ στο Ράδιο Αρβύλα και ευχόμαστε να έχουν καλές αντοχές στην σάτιρα και στο χιούμορ!» είπε με νόημα ο Αντώνης Κανάκης συνεχίζοντας με την ομάδα του, το καθιερωμένο κρύο ανέκδοτο, αλλά και μια αντίστροφη μέτρηση που ξεκίνησε από το νούμερο 39!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, οι Ράδιο Αρβύλα κράτησαν στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Δευτέρας το 33% των τηλεθεατών στο σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό ηλικίας 18-54 η εκπομπή σημείωσε ποσοστό 34%, ενώ έφτασε σε τέταρτο το 38,6%.

Μάλιστα, στις γυναίκες 18-24 ετών έπιασαν 50%.

Οι γυναίκες ηλικίας 25-44 έδειξαν την προτίμησή τους στον παρουσιαστή σε ποσοστό 39%, ενώ οι άνδρες ίδιας ηλικίας έφτασαν στο 34%.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση