Καλαμάτα: «Δεν θα σταματήσω να σε αγαπώ» – Το μήνυμα του συζύγου της 46χρονης που ραγίζει καρδιές

- Φεβρουαρίου 04, 2019
Πόνος, θλίψη, σπαραγμός…. αυτά είναι τα συναισθήματα που έχουν κατακλύσει τους κατοίκους της Καλαμάτας, που θρηνούν τις τρεις άτυχες γυναίκες που βρήκαν τραγικό θάνατο το Σάββατο (02/02) σε ταβέρνα, μετά από έκρηξη εξαιτίας διαρροής υγραερίου.

Η 53χρονη Ελένη Κ. σύζυγος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, η 52χρονη Ελένη Π. και η 46χρονη Αδαμαντία Κ. βρήκαν φρικτό θάνατο στην κουζίνα της ταβέρνας, αφού δεν πρόλαβαν να εγκαταλείψουν το μαγαζί, αφού η φωτιά περικύκλωσε τα πάντα γύρω τους.

Τα μηνύματα για τις άτυχες γυναίκες είναι σπαρακτικά, αφού και οι τρεις ήταν ιδιαιτέρως αγαπητές στην πόλη της Καλαμάτας.

Το μήνυμα όμως του απαρηγόρητου συζύγου της 46χρονης Αδαμαντίας, μητέρας 4 παιδιών, σπάει καρδιές. Με ένα λιτό κείμενο, που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο σύζυγός της εκφράζει την θλίψη του αλλά και την τεράστια αγάπη του.

«Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο χωρίς εσένα δίπλα μου, τίποτα δεν μπορεί να αναπληρώσει το κενό που αφήνεις πίσω σου, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την αγάπη και την στοργή με την οποία μεγάλωσες τα παιδιά μας, τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να σταματήσω να σε αγαπώ μέχρι να τερματίσει και το δικό μου ταξίδι. Ένα ταξίδι που ονειρευόμασταν να το φτάσουμε μαζί ως το τέρμα του αλλά... Καλό παράδεισο καρδιά μου και καλή αντάμωση» αναφέρει.


kalamata.JPG

Η 46χρονη πολύτεκνη μητέρα το Σάββατο πήγε απλά για να βοηθήσει στην ταβέρνα καθώς λόγο και της μεγάλης γιορτής το κατάστημα είχε πολύ κόσμο. Δεν ήξερε όμως ότι ο θάνατος τής είχε στήσει καρτέρι.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση