Αποκάλυψη δικηγόρου για το μοντέλο με την κοκαΐνη: Πόσα χρόνια κινδυνεύει να κάτσει στη φυλακή

- Φεβρουαρίου 06, 2019
Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον δικηγόρο της νεαρής κοπέλας,, ο οποίος αποκάλυψε σημαντικά σημεία της δίκης που πλησιάζει στις αρχές Μαρτίου, και η οποία θα κρίνει την ελευθερία ή τον εγκλεισμό του 21χρονου μοντέλου.

Στο Θεό έχει εναποθέσει τις ελπίδες της να επιστρέψει στην Ελλάδα το μοντέλο από τη Μυτιλήνη που κρατείται στο Χονγκ Κονγκ για διακίνηση ναρκωτικών, σύμφωνα με όσα δήλωσε η 21χρονη κοπέλα.

Το μοντέλο κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από 24 έως 27 χρόνια!
«Η εξαίρεση είναι να μην καταδικαστεί! Όποιος συλλαμβάνεται εκεί με ναρκωτικά, δύσκολα δεν καταδικάζεται. Είναι μία αρκετά δύσκολη υπόθεση. Αν καταδικαστεί μπορεί να μείνει στη φυλακή από 24 έως 27 χρόνια! Δεν είναι για πάντα, είναι όμως για μία ολόκληρη ζωή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

«Πλησιάζει η ώρα της κρίσης»
«Η δίκη ξεκινά στο Χονγκ Κονγκ στις 7 Μαρτίου, με προοπτική να διαρκέσει μέχρι τις 15 Μαρτίου του 2019. Επτά ένορκοι αναμένεται να κρίνουν την ενοχή της Ειρήνης», προσθέτει με νόημα ο δικηγόρος. Παράλληλα, ο δικηγόρος του 21χρονου μοντέλου μίλησε και για τον μάρτυρα-κλειδί, τον επικεφαλής του τελωνείου, του οποίου η κατάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της δίκης.

montelo.jpg

Μέσα από την συγκεκριμένη μαρτυρία θα εκτιμήσουν οι ένορκοι την αντίδραση της 21χρονης Ειρήνης, όταν οι τελωνειακοί ανακάλυψαν τα ναρκωτικά στον κρυφό πάτο του σακιδίου της. Να θυμίσουμε ότι, το νεαρό μοντέλο ισχυρίζεται ότι είχε πάθει σοκ και έκλαιγε όταν οι αστυνομικοί της είπαν ότι είχε ναρκωτικά μέσα στην τσάντα της.

Τι ισχυρίζεται το 21χρονο μοντέλο
Το νεαρό κοpίτσι ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα ενός φίλου της, Ρουμάνου, με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί για Χονγκ Κονγκ μέσω Αντίς Αμπέμπα, όπου την ενημέρωσε ότι δεν θα συνεχίσουν με την ίδια πτήση λόγω κάποιου προβλήματος. Της έδωσε μάλιστα μια τσάντα να μεταφέρει τα πράγματα της, στο διπλό πάτο της οποίας υπήρχε η κοκαΐνη.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση