Τραγωδία Καλαμάτα – Κάτοικος: Είδα γυναίκα με καμένα χέρια – Θρηνούμε!

- Φεβρουαρίου 02, 2019
Τρόμος και πανικός επικράτησε στην πόλη της Καλαμάτας μετά τη φονική έκρηξη σε ταβέρνα που βρίσκεται παράλληλα της παραλιακής οδού.

Ήταν λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου όταν ένας εκκωφαντικός θόρυβος αναστάτωσε το κέντρο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

«Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που σείστηκε όλη η παραλία», τονίζει στο Newsbomb.gr ο αρχιπυροσβέστης κ. Σπύρος Στασινόπουλος.Οι κάτοικοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους, με ορισμένους να νομίζουν πως πρόκειται για σεισμό, μιας και ο εγκέλαδος χτυπά συχνά την περιοχή της νότιας Πελοποννήσου.«Ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και έτριξαν τα τζάμια. Νομίζαμε πως είναι σεισμός. Στη συνέχεια ακούσαμε φωνές και κόσμο να τρέχει στο δρόμο. Στο Διόνυσο, στο Διόνυσο ακούσαμε και τότε αρχίσαμε να υποψιαζόμαστε ότι κάτι έχει συμβεί στην ταβέρνα. Έβαλα παπούτσια και πήγα εκεί αλλά η Πυροσβεστική δεν με άφησε να πλησιάσω. Τρέμω ακόμα, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είδα μια γυναίκα με καμένα τα χέρια. Τα κορίτσια τα ξέραμε, τα βλέπαμε», δηλώνει στο Newsbomb.gr ο κ. Βασίλης Θεοδωρακόπουλος, κάτοικος της Καλαμάτας.Η Καλαμάτα είναι συγκλονισμένη και ένα πέπλο πένθους έχει καλύψει όλη την πόλη.
 

Start typing and press Enter to search