Αμερικανός στην Κρήτη ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε επειδή ρώτησε..που μπορεί να φάει

- Φεβρουαρίου 20, 2019
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση ξυλοδαρμού στελέχους του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που υπηρετεί στη Ναυτική Βάση της Σούδας, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ειδικότερα, το δυστυχές περιστατικό έλαβε χώρα προχθές Κυριακή, όταν ο Αμερικανός ναύτης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ντόπιους κατοίκους στην περιοχή Ασίτες. ενώ στη συνέχεια τον μαχαίρωσαν με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές προχώρησαν στις συλλήψεις έξι ατόμων που ξυλοκόπησαν και μαχαίρωσαν τον Αμερικανό ναύτη στο επεισόδιο στις Ασίτες.

Το πρωί της Τρίτης μετά την επιχειρήση που στήθηκε στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη έξι ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση που δέχτηκε ο Αμερικανός ναύτης που υπηρετεί την θητεία του στη Ναυτική Βάση της Σούδας.

Οι έξι που συνελήφθησαν από την Αστυνομία στην επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ΟΠΚΕ, ΤΑΕ, Δίωξη Ναρκωτικών και Ασφάλειας, έχουν απασχολήσει - όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες - τις Αρχές και στο παρελθόν με περιστατικά παραβατικότητας.

Πρόκειται για άτομα που είναι όλα νεαρής ηλικίας ενώ ο έβδομος που παραπέμπεται στον Εισαγγελέα, κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου καθώς οι δύο εκ των έξι είναι κάτων των 18 χρονών.

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τους μετά από έρευνα ευρείας κλίμακας που έλαβε χώρα σε Αγία Βαρβάρα, Γέργερη, Ατσιπάδες, Μελιδοχώρι και Μεγάλη Βρύση.

Όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση, ο Αμερικανός ναύτης βρέθηκε στις Ασίτες μαζί με φίλους του για να δειπνήσουν και όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησε για το που να πάει να φάει.

Οι κατηγορούμενοι ξεκίνησαν να τον χτυπούν με μαγκούρες και ένας εξ' αυτών τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην ΜΕΘ του Βενιζελείου.΄Όσον αφορά τον δράση του μαχαιρώματος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι 20 χρονών και συνελήφθη και εκείνος σήμερα το πρωί.
Με πληροφορίες από: Flashnews
 

Start typing and press Enter to search