Ρυζόγαλο: Κλασικό και αγαπημένο γλύκισμα που τρώγεται όλες τις ώρες της ημέρας

- Φεβρουαρίου 12, 2019
Το αγαπημένο μας ρυζογαλάκι σε πολύ απλή συνταγή !!!

Υλικά
1 κιλό γάλα
200 γραμ ρύζι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
λίγο αλάτι
κανέλα

Εκτέλεση
Βράζουμε το ρύζι με νερό και λίγο αλατάκι μέχρι να μαλακώσει.

Οταν είναι έτοιμο προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη αρχίζουμε να το ανακατεύουμε μέχρι να δέσει χωρίς να πήξει πολύ.

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε προαιρετικά φλούδες από λεμόνι ή κρέμα Γιώτης 1 με 2 κουταλιές της σούπας αφού πρώτα το διαλύσουμε μέσα σε λίγο γάλα για περισσότερη γεύση!!
Στο σερβίρισμα βάζουμε κανέλα .Καλή όρεξη !!! Πηγή; xrysessyntages.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση