Το πρώτο μήνυμα του Νίκου Μουτσινά μετά το πρόβλημα με την υγεία του

- Φεβρουαρίου 09, 2019
Χθες, διεκόπη η θεατρική παράσταση του και σήμερα δεν έκανε εκπομπή 

Όπως έγινε γνωστό χθες βράδυ, διεκόπη εσπευσμένα η παράσταση «Βερβερίτσα», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Νίκος Μουτσινάς, με την ηθοποιό, Ματίνα Νικολάου να ανακοινώνει στο κοινό πως η παράσταση δε γίνεται να συνεχιστεί, καθώς ο Νίκος έπαθε λουμπάγκο και μάλιστα δεν μπορεί να κουνηθεί καθόλου. Η ηθοποιός ανέφερε επίσης πως οι θεατές μπορούν να συνεννοηθούν με τους υπευθύνους και να αλλάξουν το εισιτήριο τους, ώστε να παρακολουθήσουν την παράσταση την ημέρα που επιθυμούν.

Ο δημοσιογράφος και στενός φίλος του Νίκου Μουτσινά, Νίκος Παρτσώλης, σήμερα στο «Πρωινό» του ANT1, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε στον αέρα της εκπομπής, ενημέρωσε τους τηλεθεατές, πως ο παρουσιαστής δε θα μπορέσει να βγει ούτε στην εκπομπή του «Για την παρέα» σήμερα στο OpenTV.

«Σήμερα η παράσταση δε θα πραγματοποιηθεί, όπως επίσης ούτε η εκπομπή στο Open, γιατί ο Νίκος δεν είναι σε καλή κατάσταση αυτή την στιγμή». Σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει φυσιοθεραπεία, καθώς συνεχίζει να πονάει.

Ο ίδιος έχει λάβει αμέτρητες ευχές για γρήγορη ανάρρωση από τους followers του και μέσω ανάρτησής του στο Instagram θέλησε να τους ευχαριστήσει γράφοντας: «Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Τι να κάνουμε παιδιά… γεράματα. Σήμερα δεν έχει εκπομπή ούτε παράσταση, έχει μόνο φυσιοθεραπεία».

Δείτε την ανάρτηση του παρουσιαστή εδώ:
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση