Σκεφτόμουν να πηδήξω από μπαλκόνι: Η Ζιζέλ αποκαλύπτει γιατί χώρισε τον Λεονάρντο ντι Κάπριο

- Φεβρουαρίου 03, 2019
Μετά από 14 χρόνια σιωπής, το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους χώρισε το 2005 τον Λεονάρντο ντι Κάπριο, μετά από έξι χρόνια σχέσεις.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Porter η Ζιζέλ αποκάλυψε ότι ο χωρισμός ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειάς της να αντιμετωπίσει κρίσεις πανικού, αυτοκτονικές σκέψεις και καταχρήσεις.

«Δεν μπορούσα να μοιραστώ με κάποιον τις κρίσεις πανικού μου, έτσι τις καταπίεζα και στη συνέχεια έρχονταν ακόμα πιο βίαιες», παραδέχθηκε το σούπερ μόντελ.

Στην ίδια συνέντευξη αποκάλυψε ότι είχε σκεφθεί να πέσει από μπαλκόνι και ότι βύθιζε τον εαυτό της σε έναν κυκεώνα δουλειάς, αλκοόλ και καπνίσματος.

Τελικά, κράτησε γύρω της μόνον όσους αισθανόταν πολύ οικείους της, έκοψε τις κακές συνήθειες και τα βρήκε με τον εαυτό της. Τότε κατάλαβε, όπως λέει, ότι δεν θα μπορούσε να είναι μαζί με τον ντι Κάπριο, όσο κι αν τον αγαπούσε.

Δύο χρόνια μετά το χωρισμό με τον Λεονάρντο, η Ζιζέλ παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή Τομ Μπρέιντι, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση