Βουτσάς: Αποχώρησα από την παράσταση της Ντενίση -Θεώρησα εξευτελιστικό το ποσό [βίντεο]

- Φεβρουαρίου 14, 2019
Από την θεατρική παράσταση «Σμύρνη Μου Αγαπημένη» αποχώρησε ο Κώστας Βουτσάς, καθώς θεώρησε προσβλητικό το ποσό που του πρότειναν.

«Τα λεφτά που είπε ότι θα μου δώσει αυτός που φτιάχνει τον θίασο, όχι τα αφεντικά τα ίδια, είναι σαν τα δίνεις σε έναν περαστικό ένα μεροκάματο για να περάσει να πει μια κουβέντα. Μου έδειξαν την πόρτα κι έφυγα», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Κώστας Βουτσάς.

Οσον αφορά την Μιμή Ντενίση, η οποία και έχει γράψει το έργο, ο Κώστας Βουτσάς τόνισε πως η ηθοποιός δεν έχει σχέση. «Την αγαπώ πολύ τη Μιμή Ντενίση, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πάω με τόσα λεφτά. Είναι ντροπή. Αν πάρεις αυτό το μεροκάματο, το μαθαίνουν μεταξύ τους οι επιχειρηματίες και σου δίνουν τα ίδια και μετά», είπε.

«Φέρνω εισιτήρια και ζητάω τα λεφτά που έπαιρνα στη "Σμύρνη μου αγαπημένη"», δήλωσε επίσης ο κ. Βουτσάς και κατέληξε: «Δεν δουλεύω ποτέ με ποσοστά, δουλεύω με μεροκάματο. Δεν μπορώ να πάρω μεροκάματο που έπαιρνα πριν από 70 χρόνια. Ούτε η Ζωζώ Σαπουντζάκη θα κάνει το έργο με αυτά τα λεφτά».

Από την πλευρά του, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και παραγωγός της παράστασης, Θρασύβουλος Γιάτσος, απαντώντας μέσα από το Happy Day για την αποχώρηση του ηθοποιού, είπε:

«Πρόκειται για μία παράσταση με πολύ μεγάλο κόστος, επομένως και οι αμοιβές των ηθοποιών προσαρμόζονται. Η οικονομική πρόταση δεν ήταν προσβλητική, αλλά στο πλαίσιο των αμοιβών των ηθοποιών του μεγέθους του κυρίου Βουτσά. Η παραγωγή δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην οικονομική αντιπρόταση του κυρίου Βουτσά. Δεν υπάρχει καμία δυσαρέσκεια εκ μέρους παραγωγής, η εκτίμηση που τρέφουν στο πρόσωπο του κυρίου Βουτσά είναι απεριόριστη».
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση