Η ηθοποιός Μέλπω Κωστή αποκάλυψε πώς αντιμετώπισε τον θάνατο του γιου της

- Φεβρουαρίου 21, 2019
Διαφήμιση
Αποκάλυψε πως άφησε την υποκριτική και σπούδασε φυσικοθεραπεία – Το πρόβλημα υγείας της κόρης της

Με απίστευτη γενναιότητα η ηθοποιός Μέλπω Κωστή μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τον θάνατο του γιου της ο οποίος πριν από 15 χρόνια σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.
«Είχε πάρει τη μηχανή ενός φίλου, πέρασε κανονικά το φανάρι και τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που πέρασε με κόκκινο. Πέθανε σχεδόν ακαριαία. Εγώ ενημερώθηκα άμεσα. Πήγα εκεί στον τόπο, είναι απερίγραπτες οι σκηνές, τα συναισθήματα, όλα αυτά που έζησα… Τη στιγμή που πήγαμε στο νοσοκομείο και μάθαμε ότι έχει πεθάνει το παιδί είπα στον εαυτό μου “μάζεψε τώρα τα κομμάτια σου κι έχεις δουλειά να κάνεις”, το είπα εκείνη τη στιγμή», είπε μεταξύ άλλων η Μέλπω Κωστή.

Μάλιστα, η Μέλπω Κωστή αποκάλυψε πως το γεγονός αυτό ήταν η αιτία που άφησε την υποκριτική και πλέον ασχολείται με την φυσικοθεραπεία.

Η κυρία Κωστή μίλησε και για την υγεία της κόρης της, η οποία είχε για πολλά χρόνια θέμα, αλλά οι γιατροί δεν έβρισκαν τι έχει. Όπως είπε: «Πηγαίναμε στους γιατρούς και δεν έβρισκαν τι είχε. Απλώς σταματούσε να μιλάει το παιδί. Εκεί που όλα ήταν καλά, μετά από δυο χρόνια έπαθε σάκχαρο. Το πάγκρεας καταστράφηκε».

Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση