Νοστιμότατο μοσχάρι στην κατσαρόλα

- Φεβρουαρίου 22, 2019
ΥΛΙΚΑ

Μοσχαρι ελια κομμενο σε μπουκιτσες – 1 κιλο
Κρεμμυδι ξερο τριμμενο – 1 τεμ.
Σκορδο ψιλοκομμενο – 3 σκελ.
Ελαιολαδο – 50 ml
Κρασι κοκκινο – 100 ml
Ξυδι μπαλσαμικο – 40 ml

Θυμαρι η’ριγανη – 2 πρεζες
Πιπερι φρεσκοτριμμενο
Γαρυφαλλο τριμμενο – 2 πρεζες
Αλατι

Νερο βραστο – 1/2 λιτρο
Κορν φλαουρ – 3 κ.γλυκου

Εκτέλεση
Σε κατσαρολα βαζουμε το ελαιολαδο να ζεσταθει και προσθετουμε κρεμμυδι και σκορδο να σωταριστουν μεχρι να γυαλισουν.

Προσθετουμε το μοσχαρακι και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να αλλαξει χρωμα το κρεας μας.
Σβηνουμε με το κρασι και …
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση