Ντάνος: Όταν νηστεύω δεν κάνω σeξ

- Φεβρουαρίου 02, 2019
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην τηλεοπτική του συνάντηση με τη «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο νικητής του πρώτου Survivor δε δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις ακόμη και στις πιο προσωπικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ιδιαίτερα απολαυστικός ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Έχουμε και λέμε:

Όταν νηστεύω, δεν κάνω σeξ. Έχω παρακαλέσει για να κάνω έpωτα. Έχω κάνει έpωτα στα δοκιμαστήρια της παραλίας, όταν ήμουν μικρότερος. Έχω κάνει έpωτα στη θάλασσα, προσοχή όμως γιατί κολλάς. Μου έχουν στείλει φωτογραφίες με εσώρουχα και άνδρες και γυναίκες.

Από το Survivor μιλάω με τον Μπο και τον Γιώργο Χρανιώτη (και άλλους) δεν μιλάω με τη Σόφη Πασχάλη και τον Στέλιο Χανταμπάκη. Ο Χανταμπάκης έδειξε καλά στοιχεία του χαρακτήρα του στο Nomads. Τώρα, αν βελτιώθηκε η κατάσταση το γνωρίζει ο ίδιος. Μου αρέσει το ρύζι, ο λαπάς. Η ομάδα μου είναι η Σκιάθος. Στο Τατουάζ, δεν μου αρέσω πάντα. Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πιο όμορφος από εμένα. Το πρώτο και τελευταίο πράγμα που κάνω, είναι ο σταυρός μου.

 

Start typing and press Enter to search