Ειρήνη Καζαριάν: Η νέα εντυπωσιακή φωτογράφηση της νικήτριας του GNTM - ΕΙΚΟΝΕΣ

- Φεβρουαρίου 21, 2019
Διαφήμιση
2,5 μήνες μετά το τέλος του Greece’s Next Top Model και τη νίκη της, η Ειρήνη Καζαριάν αφοσιώθηκε στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την καριέρα της!

Η νικήτρια του GNTM, η οποία είναι λάτρης των social media δημοσίευσε φωτογραφίες από τη νέα της φωτογράφηση και όπως θα δείτε είναι εντυπωσιακή.

Μάλιστα, σε λίγο καιρό η Ειρήνη πρόκειται να μετακομίσει στο εξωτερικό, ώστε να βρίσκεται στο μέρος που είναι το πρακτορείο της.

Το μοντέλο έχει αφοσιωθεί στη δουλειά και δεν υπάρχει χρόνος για φλερτ, παρόλο που λαμβάνει πολλά μηνύματα.

«Μετά το παιχνίδι μου στέλνουν πολλά μηνύματα, αλλά η αλήθεια είναι πως από κοντά δεν με πλησιάζουν. Μάλλον με φοβούνται! Πριν μου μιλούσαν περισσότερο. Παραδέχομαι όμως πως είμαι κι εγώ πολύ επιλεκτική και δύσκολα θα με τραβήξει ένα αγόρι. Πρέπει σίγουρα να είναι καλλιτεχνικό πνεύμα. Μου αρέσουν οι χίπηδες! Αυτή την περίοδο δεν έχω σχέση» είχε πει σε συνέντευξή της στο Gala μετά το ριάλιτι.

Ειρήνη Καζαριάν: Η νέα εντυπωσιακή φωτογράφηση της νικήτριας του GNTM Ειρήνη Καζαριάν: Η νέα εντυπωσιακή φωτογράφηση της νικήτριας του GNTM Ειρήνη Καζαριάν: Η νέα εντυπωσιακή φωτογράφηση της νικήτριας του GNTM
Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση