Το ψέμα στο My Style Rocks: Από Εύα Φράγκου το 2013 έγινε Μπάση το 2019

- Φεβρουαρίου 02, 2019
Εύα Μπάση: Όταν λεγόταν Φράγκου στα Playmate 2003 - Το ψέμα για την ηλικία της στο My Style Rocks - Η Εύα Μπάση μία βδομάδα πριν τον τελικό αποχώρησε από το My Style Rocks.

Η Εύα όπως αναφέρει το gossip-tv.gr αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια και είχε μπει στο ριάλιτι από την αρχή και κατάφερε να βελτιώσει πολύ το στυλ της!

8054_EVA_MPASI_192016.jpg

Η Εύα από την αρχή που μπήκε στο My Style Rocks είχε έναν στόχο… να γίνει παρουσιάστρια! Η Εύα λοιπόν το 2003 είχε πάρει μέρος στα Playmate και τότε δήλωνε 19 χρονών και συστηνόταν ως Εύα Φράγκου!

Στο δεύτερο κύκλο του My Style Rocks που πήρε μέρος είπε ότι είναι 26 χρονών και την λένε Εύα Μπάση… Μάλλον η Εύα είπε ένα μικρό ψεματάκι όσον αφορά την ηλικία της!

Η Εύα Μπάση λοιπόν ή αλλιώς Εύα Φράγκου σίγουρα δεν είναι 27 χρονών αλλά 35!

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του My Style Rocks, έδειξε τις προθέσεις της. Και σίγουρα αυτές δεν είναι να κάθεται στη… γωνία.

Η εκρηκτική Εύα Μπάση κατάφερε κατά τη συμμετοχή της να κάνει άνω κάτω το show και τους κριτές να βγαίνουν από τα ρούχα τους.

Εντυπωσιακή εμφάνιση, χυμώδεις καμπύλες και όμορφο πρόσωπο, η πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων του Action 24, ξέρει πώς να δημιουργεί ντόρο γύρω από το όνομά της.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση