Βόλος: Ελεύθερος υπό όρους ο πατέρας που ασελγoύσε στην 10χρονη κόρη του

- Φεβρουαρίου 24, 2019
Του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης 2 φορές το μήνα στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα. 

Με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 35χρονος ο οποίος φέρεται να ασελγoύσε συστηματικά στην 10χρονη κόρη του στο Βόλο.

Η υπόθεση βρισκόταν υπό μυστική διερεύνηση από τον προηγούμενο Νοέμβριο. Τότε, η 30χρονη μητέρα του κοριτσιού κατέφυγε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Βόλου και κατήγγειλε τον σύζυγό της, για τον οποίο πληροφορήθηκε από τον γιο της ότι όσο η ίδια απουσίαζε στη δουλειά της, εκείνος μετέτρεπε σε κόλαση τη ζωή της ανήλικης. Το κοριτσάκι εξετάστηκε από ειδικούς και αποκάλυψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα φρικτά υφίστατο στα χέρια του πατέρα του επί 6 μήνες.

Έπειτα από αυτά, η Εισαγγελία άσκησε στον 35χρονο δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αποπλάνηση παιδιού το οποίο δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου το οποίο δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη επίσης κατ’ εξακολούθηση.

Ο πα-τέρας απολογήθηκε την προηγούμενη Τρίτη και αφέθηκε ελεύθερος, με βάση τον «Ταχυδρόμο», ωστόσο η τύχη του θα κριθεί στο δικαστήριο.
 

Start typing and press Enter to search