Τρομοκρατήθηκε όταν είδε την κοπέλα του να κάνει κάτι παράξενο μετά το sεξ

- Φεβρουαρίου 16, 2019
Ένας Αμερικανός χρήστης του Reddit μοιράστηκε πρόσφατα μια εμπειρία του μετά το σeξ, την οποία χαρακτήρισε «εξαιρετικά παράξενη». Έπιασε την κοπέλα του μετά το σeξ να κάνει κάτι που τον τρόμαξε και που τον άγχωσε πάρα πολύ.

Έγραψε λοιπόν την ιστορία του στο Reddit και ζήτησε συμβουλές για πως να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Ο άντρας λοιπόν, που είναι λίγο μικρότερος από 30 ετών, πήγε στο μπάνιο αμέσως μετά το σeξ. Αλλά τα πράγματα από εκείνη την στιγμή άρχισαν να παίρνουν παράξενη τροπή.

Η κοπέλα του φώναξε για να μάθει τι κάνει στο μπάνιο. Στην αρχή του φάνηκε πως αυτό ήταν το περίεργο αλλά όταν επέστρεψε από το μπάνιο, την είδε να «κλέβει» σπeρμα από το προφυλακτικό.

Όπως έγραψε: «Η κοπέλα μου κι εγώ είμαστε και οι δυο λίγο κάτω από 30. Πριν από μια ώρα περίπου κάναμε σeξ. Δεν παίρνει αντισυλληπτικά, οπότε χρησιμοποιούμε προφυλακτικό.

Όταν τελειώσαμε πήγα στο μπάνιο. Εκείνη μου φώναξε με όλη της την δύναμη αν έκανα το No.1 ή το No.2. Εγώ γέλασα και της; Απάντησα το No.2, αν και δεν έκανα αυτό.

Όταν γύρισα την είδα να παίρνει σπeρμα από το προφυλακτικό και να το βάζει στον κόλπο της! Τρελάθηκα...».

Ο άντρας ρώτησε αν αυτό ήταν νόμιμο, τι θα συμβεί αν μείνει έγκυος χωρίς την συναίνεσή του και επίσης ήθελε να μάθει αν αυτό το σπeρμα του ανήκει. Προσπάθησε, είπε, να της το πάρει αλλά άρχισε να τσιρίζει, οπότε υποχώρησε.

Οι υπόλοιποι χρήστες τρόμαξαν κι αυτοί με αυτό που έκανε οι κοπέλα και τον συμβούλευσαν να μείνει μακριά της. Ένας χρήστης έγραψε: «Διωξ΄ την από την ζωή σου αμέσως. Μην έχεις καμία επαφή. Αν σου πει ότι είναι έγκυος, κάνε τεστ παρότητας».

Ένας άλλος έγραψε ότι «δεν είναι παράνομο, κάνατε συναινετικό σeξ». Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι έγινε μετά, αλλά το περιστατικό είναι τουλάχιστον παράξενο. Σωστά;
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση