Η κοπέλα δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι η Περιστέρα -Η παρέα που έγινε viral

- Φεβρουαρίου 20, 2019
Η φωτογραφία από την παρέα του Αλέξη Τσίπρα, το 2002, από την οποία σχεδόν όλοι κατέληξαν υπουργοί και κυβερνητικά στελέχη, έγινε viral.

Στη φωτογραφία, από ένα φοιτητικό τραπέζι σε ταβέρνα, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, εμφανίζονται όλοι οι κολλητοί του Αλέξη Τσίπρα, όπως οι Νίκος Καρανίκας (σήμερα σύμβουλος στο Μέγαρο Μαξίμου), Νάσος Ηλιόπουλος (τέως υφυπουργός Εργασίας και νυν υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων), Ελευθερία Χατζηγεωργίου (υφυπουργός Μακεδονίας- Θράκης), Δημήτρης Τζανακόπουλος (κυβερνητικός εκπρόσωπος) και Γαβριήλ Σακελλαρίδης (πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος). Στην ίδια φωτογραφία εμφανίζεται και η Αγγελική Κουγιουμτζόγλου, η μόνη που δεν είχε την πολιτική καριέρα που διένυσαν οι υπόλοιποι της παρέας. Παραμένει όμως στην Αριστερά και ήταν υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη.

Δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται μια κοπέλα που όλοι νόμισαν ότι ήταν η Περιστέρα Μπαζιάνα. Άλλωστε υπήρχε και ομοιότης. Αλλά η εικόνα πολλές φορές απατά.

Η κοπέλα που χαμογελά δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα δεν είναι η Περιστέρα Μπαζιάνα, η σύντροφος του πρωθυπουργού, αλλά η Γιούλα Ντούσικου, τότε μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που στη συνέχεια έγινε φλαουτίστα. Δεν παρέλειψαν, όμως, οι φίλοι της να τη διορίσουν στη Βουλή, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ!Πράγματι, η Γιούλα Ντούσικου είναι διορισμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, από το 2010.

Η Γιούλα Ντούσικου σε παλαιότερη κομματική εκδήλωση / Φωτογραφία: Facebook
Η Γιούλα Ντούσικου σε παλαιότερη κομματική εκδήλωση / Φωτογραφία: Facebook

Δείτε το ΦΕΚ με τον διορισμό της στη Βουλή:Όπως κατά λάθος γράφηκε, ο νεαρός με τα γυαλιά στο βάθος του τραπεζιού δεν είναι ο Φραγκίσκος Κουτεντάκης, αλλά κάποιο άλλο άτομο που βρίσκεται σήμερα μακριά από την πολιτική.

Η παρέα του Αλέξη Τσίπρα στην ταβέρνα. Σχεδόν όλοι έγιναν υπουργοί
Η παρέα του Αλέξη Τσίπρα στην ταβέρνα. Σχεδόν όλοι έγιναν υπουργοί

Η Αγγελική Κουγιουμτζόγλου με τον Αλέξη Τσίπρα
Η Αγγελική Κουγιουμτζόγλου με τον Αλέξη Τσίπρα
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση