Η Συγκλονιστική στιγμή που μια Μάνα βρίσκει στον δρόμο τον 20 Φορές Μαχαιρωμένο Γιο της (video)

- Μαρτίου 26, 2019
Αυτή είναι η συγκλονιστική στιγμή που μια μητέρα κλαίει και οδύρεται, καθώς ο γιος της πεθαίνει στο δρόμο, αφού μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από μια συμμορία.

Ο Azaan Kaleem, 18 ετών, μαχαιρώθηκε περίπου 20 φορές και κατέρρευσε στα χέρια της κοπέλας του, κοντά στο σπίτι του στο Luton. Του επιτέθηκαν, επειδή υποτίθεται κοίταξε περίεργα έναν από τους δράστες.

Η μαμά Roseann Taylor κλαίει καθώς ζητά να σώσουν τον γιο της, που είχε μαχαιρωθεί και χτυπηθεί από σιδερογροθιά με λεπίδες, λένε οι ειδικοί.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Azaan πέθανε δύο ημέρες μετά την επίθεση, τον Μάρτιο του περασμένου έτους.

Τέσσερις άνδρες έχουν καταδικαστεί για το θανατηφόρο χτύπημα.
Η μητέρα δήλωσε: «Του επιτέθηκαν τέσσερις άνθρωποι, που δρούσαν σαν κοπάδι ζώων. Του αφαίρεσαν τη ζωή σε λιγότερο από μισό λεπτό. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, δεν κατάφερε να αντισταθεί.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ακόμα και εκείνοι που ήταν μαζί του δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να βοηθήσουν, εκτός από το να καλέσουν την άμεση δράση.

«Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ένιωθα αν ήμουν εκεί, να το βλέπω να συμβαίνει και να μην μπορώ να κάνω τίποτα για να το σταματήσω. Ο Azaan λείπει καθημερινά από όλους όσους τον γνώριζαν.»

Έτρεξα στη σκηνή, όταν με ειδοποίησαν ότι είχαν μαχαιρώσει το γιο μου, ενώ ήταν μαζί με την 18χρονη κοπέλα του και έναν άλλο φίλο.

«Επικρατούσε χάος, υπήρχε αστυνομία παντού, υπήρχε ελικόπτερο και μπορούσα να δω ανθρώπους παντού γύρω του».

Η έφηβη Shannon Martin δήλωσε ότι εξακολουθεί να έχει εφιάλτες και κρίσεις πανικού, αφού ήταν μάρτυρας στο θάνατο του αγοριού της.

Είπε: «Έχω ακόμα εικόνες στο κεφάλι μου να με στοιχειώνουν για το ότι συνέβη. Είναι τόσο φρικτές και ζωντανές, όπως ακριβώς ήταν εκείνη την ημέρα».

«Έχω εφιάλτες και δεν μπορώ να κοιμηθώ, πάσχω από κρίσεις πανικού και δεν μπορώ να περάσω δίπλα από συμμορίες παιδιών στο δρόμο, ακόμα και αν αποτελούνται από ένα μόνο αγόρι».

«Δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα χωρίς να κλάψω για το θάνατο του Azaan.»

Γνώριζαν ο ένας τον άλλον για έξι χρόνια πριν γίνουν ζευγάρι. Ο Azaan είχε σκοπό να ζητήσει από την Shannon να τον παντρευτεί τον επόμενο μήνα.

Οι δράστες

 

Start typing and press Enter to search