Σ*ξ: Αυτά είναι τα 3 πράγματα που χαλάνε την όρεξη

- Μαρτίου 05, 2019
Διαφήμιση
Στο σ*ξ υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορεί να μας χαλάσουν τη διάθεση. Ποια είναι αυτά; Η επιστήμη έχει… μετά από έρευνες, καταλήξει στα τρία βασικότερα στοιχεία που μπορούν να μειώσουν την λίμπιντο στην κρεβατοκάμαρα.

1.Η τηλεόραση:
Πληθαίνουν οι έρευνες που αποκαλύπτουν ότι η τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο σχετίζεται με μείωση της συχνότητας των σ*ξουαλικών επαφών του ζευγαριού. Συγκριτικά τα ζευγάρια που δεν έχουν τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο κάνουν σ*ξ πιο συχνά. Πιστεύουμε ότι η εξήγηση είναι προφανής. Με την τηλεόραση στο δωμάτιο τα ζευγάρια χάνουν χρόνο από τον ύπνο τους, από τη μεταξύ τους επικοινωνία και δυσκολεύονται να αποδράσουν από την πραγματικότητα, κάτι που είναι απαραίτητο για να έρθει και η διάθεση για σ*ξ.

2. Το smartphone:
Μπορεί οι έρευνες να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την επίδραση που έχουν κινητά και τάμπλετ στη υγεία, την ανάπτυξη και την συμπεριφορά των παιδιών, ωστόσο θα πρέπει να προσθέσουμε και την επίδραση που έχει η συστηματική ενασχόληση με το τάμπλετ ή το κινητό και στη λίμπιντο. Οι έρευνες μάλιστα αποκαλύπτουν ότι όταν ο ένας σύντροφος χρησιμοποιεί συχνότερα την τεχνολογία, τότε ο άλλος αισθάνεται παραμελημένος και ανασφαλής.

3. Οι πιτζάμες:
Οι χνουδωτές πιτζάμες με κάθε λογής στάμπα από ζωάκια ή φρουτάκια πάνω τους μπορεί να είναι άνετες για εσάς, αλλά δεν αποτελούν την πρώτη επιλογή ρούχου που θα βοηθήσει να δημιουργηθεί ρομαντική ατμόσφαιρα και το κατάλληλο σκηνικό που θα τονώσει τη λίμπιντο. Κρατήστε αυτές τις πιζάμες για την περίπτωση που θα κοιμηθείτε μόνοι σας…
Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση