Μάνα άφηνε μόνα τους στο σπίτι τα 5 ανήλικα παιδιά της σε άθλια κατάσταση για να βλέπει τον εραστή της

- Μαρτίου 11, 2019
Μια μητέρα από το Τέξας άφηνε τα πέντε παιδιά της μόνα στο σπίτι για να πηγαίνει να βλέπει τον εραστή της.

Η 28χρονη Chrystal Walraven, εγκατέλειπε τα πέντε παιδιά της και το 15 μηνών κοριτσάκι της βρέθηκε αναίσθητο στην κούνια του. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, ήρθαν αντιμέτωποι με μια απαίσια οσμή περιττωμάτων και σκουπιδιών.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι το μωρό ήταν ζωντανό όταν ένας αξιωματικός απομάκρυνε την κουβέρτα που βρισκόταν στο στόμα του και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Όταν οι αστυνομικοί είδαν τα παιδιά, ένα 10χρονο αγόρι απάντησε στην πόρτα ισχυριζόμενο ότι όλα ήταν εντάξει.


Οι δύο κόρες της Walraven, ηλικίας έξι και τριών ετών, φαινόταν πως είχαν να κάνουν μπάνιο πολλές μέρες, ενώ στα ντουλάπια του σπιτιού βρέθηκαν λερωμένες πάνες και στην κουζίνα υπήρχαν αποφάγια εβδομάδων, πάνω από τα οποία τριγύριζαν μύγες.

Σύμφωνα με μια ένορκη δήλωση, τα παιδιά είχαν πρόσβαση σε μαχαίρια ενώ η μητέρα τους έμενε με έναν άνδρα στο Myrtle Beach στη Νότια Καρολίνα.

Η αστυνομία ενημερώθηκε σχετικά με την κατάσταση από τον διευθυντή του δημοτικού σχολείου των παιδιών, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι μερικά από τα παιδιά είχαν πει πως μένουν ξύπνια μέχρι αργά για να αλλάξουν την πάνα της αδελφής τους.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην αρχή σε ιδρύματα, αλλά τώρα μένουν με τον πατέρα του ενός παιδιού.

Η μητέρα κατηγορείται για εγκατάλειψη και έκθεση ανήλικων παιδιών σε κίνδυνο και κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης έως και είκοσι χρόνια.

Είναι αδιανόητο το πόσο ανεύθυνοι μπορεί να γίνουν κάποιοι γονείς. Ευτυχώς, χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση των αστυνομικών, τα παιδιά της σώθηκαν και τώρα μπορούν να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.
 

Start typing and press Enter to search