Ένταση στα δικαστήρια Κορίνθου, Ρομά προσπάθησαν να επιτεθούν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού

- Μαρτίου 26, 2019
Οργισμένοι συγγενείς του επίδοξου κλέφτη επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό

Ένταση επικρατεί στα δικαστήρια Κορίνθου, όπου μεταφέρθηκε ο 35χρονος που σκότωσε και επιχείρησε να εξαφανίσει σε λατομείο έναν 52χρονο Ρομά, ο οποίος αποπειράθηκε μαζί με τον συνεργό του να κλέψει κότες στην περιοχή Σολωμός.

Το κλίμα είναι ηλεκτρισμένο και όταν στα δικαστήρια έφτασε κλούβα της αστυνομίας με τον κατηγορούμενο, υπήρξε ένταση. Ρομά που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να επιτεθούν στον άντρα. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον έβαλαν στο εσωτερικό του κτιρίου.

Στην περιοχή υπάρχει αναβρασμός μετά τη δολοφονία. Πράξη απελπισίας και πανικού χαρακτήρισε ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπιση του 35χρονου, τη μεταφορά του πτώματος σε λατομείο της περιοχής.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Αντέννα απάντησε στο «επιχείρημα» ότι οι δράστες είχαν πάει να κλέψουν κοτόπουλα λέγοντας πως δεν πας να κλέψεις κοτόπουλα μέσα στη νύχτα ούτε πάνε πέντε άτομα, όπως λέει ο εντολέας του. Επισήμανε πως βρέθηκε ένα μαχαίρι αλλά δεν είναι γνωστό πόσα όπλα είχαν οι υπόλοιποι. «Χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για την αφαίρεση μιας ανθρώπινης ζωής» όπως τόνισε.

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση