Νοσοκόμα με αγγελικό πρόσωπο σκότωνε βρέφη σε μαιευτήριο

- Μαρτίου 29, 2019
Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές τα στοιχεία της νοσοκόμας, που φέρεται να εμπλέκεται στον θάνατο 8 βρεφών και στην απόπειρα δολοφονίας ακόμα 6.

Πρόκειται για την Lucy Letby, το σπίτι της οποίας οι αστυνομικοί το έκαναν φύλλο και φτερό, αναζητώντας οποιοδήποτε στοιχείο θα μπορούσε να αποδείξει την ενοχή της.

Έξω μάλιστα από το σπίτι της και από εκείνο των γονιών της έχει στηθεί τέντα από το εγκληματολογικό τμήμα για τη συλλογή στοιχείων, όπως δείγματα DNA.

Η Βρετανίδα νοσηλεύτρια, με βάση τις αρχές, φέρεται να εμπλέκεται στους ύποπτους θανάτους βρεφών οι οποίοι έλαβαν χώρα στο νοσοκομείο Countess of Chester κατά την περίοδο 2015 – 2016.

Η έρευνα έχει επεκταθεί και πλέον εξετάζονται 32 περιπτώσεις νεογνών τα οποία είτε πέθαναν μυστηριωδώς, είτε απειλήθηκε η ζωή τους.

Πηγή του νοσοκομείου, μιλώντας στους Times του Λονδίνου είπε ότι η Letby είχε απομακρυνθεί από τα καθήκοντά της δίχως οποιαδήποτε εξήγηση στα τέλη του 2016 και της είχε δοθεί μια θέση γραφείου. Τότε η μετάθεσή της είχε προβληματίσει αρκετούς συναδέλφους της, αλλά κανείς δεν είχε υποψιαστεί ότι πίσω από αυτήν θα κρυβόταν κάτι τόσο σοβαρό. 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση