Υπόθεση Ζαφειρόπουλου – Μάρτυρας αποκαλύπτει: Αυτός είναι ο άνδρας που έδωσε εντολή να τον σκοτώσουν

- Μαρτίου 01, 2019
Διαφήμιση
Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Νέα στοιχεία φωτιά για τη δολοφονία του ποινικολόγου – Τι αποκαλύπτει στην κατάθεσή της η πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού της δολοφονίας – Από ποιους δέχεται απειλές για να μην αποκαλύψει την αλήθεια

Συνεχείς απειλές προκειμένου να μην αποκαλύψει την αλήθεια για την υπόθεση της δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου κατήγγειλε ότι δέχεται η 20χρονη πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού της δολοφονίας του δικηγόρου, Ιμπραχήμ Μπραχιμάι.

Η νεαρή κοπέλα καταθέτοντας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας είπε πως ο ίδιος της είχε αποκαλύψει μετά το έγκλημα πως είχε λάβει εντολή από τον Κλόντι (σσ. Κλοντιάν Λεκοτσάι), ο οποίος φέρεται ως αρχηγός της αποκαλούμενης «μαφίας του Κορυδαλλού».

«Ο Τέλης (Ιμπραχήμ Μπραχιμάι) μου είπε ότι σκότωσε τον Ζαφειρόπουλο και ότι την εντολή την είχε δώσει μέσα από τις φυλακές ο Κλόντι», υποστήριξε η μάρτυρας με τον κατηγορούμενο να παρεμβαίνει στη διαδικασία λέγοντας «επειδή φοβάται γι αυτό λέει Κλόντι, είναι αγράμματη δεν ξέρει. Είναι 20 χρόνων κοπέλα, φοβάται. Εγώ της έχω πει τον Όλντι (σ.σ Όλντι Ντούλτσε, επίσης κατηγορουμένου στην υπόθεση) όχι για τον Κλόντι».

Μάλιστα, όταν η μάρτυρας επέμεινε στην κατάθεσή της τότε ο κατηγορούμενος άρχισε να την εξυβρίζει μέσα στη δικαστική αίθουσα.

«Μπραχιμάι ακόμα με απειλείς;», είπε στρεφόμενη προς το μέρος του η 20χρονη, που παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι μόλις έγινε γνωστή η κατάθεσή της κατά την ανακριτική διαδικασία, ο κατηγορούμενος την απειλούσε πως θα σκοτώσει την ίδια και συγγενικά της πρόσωπα αν δεν αλλάξει την κατάθεσή της ώστε να «απαλλάξει» τον συγκατηγορούμενό του Κλοντιάν Λεκοτσάι.

«Με παίρνει τηλέφωνο μέσα από τη φυλακή και με απειλεί ότι θα με σκοτώσει όπως τον δικηγόρο», είπε η μάρτυρας με τον κατηγορούμενο να αντιδρά λέγοντας «αν είναι έτσι γιατί δεν την έχουμε σκοτώσει ακόμα;».
Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση