Φρίκη: Συγγραφέας σκότωσε και αποκεφάλισε την αρραβωνιαστικιά του αντιγράφοντας το βιβλίο του

- Μαρτίου 04, 2019
Ένας συγγραφέας στις ΗΠΑ, ο οποίος δολοφόνησε την αρραβωνιαστικιά του και την ακρωτηρίασε, θα πληρώσει στην οικογένειά της 41,6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Blake Leibel καταδικάστηκε σε ισόβια για το φόνο και τον βασανισμό της άτυχης κοπέλας ενώ σύμφωνα με το δικαστήριο και τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν χρησιμοποίησε το βιβλίο του με τον τίτλο “Syndrome”, ως οδηγό για τη δολοφονία.

Αντιγράφοντας όσα είχε γράψει αποκεφάλισε την 30χρονη Iana Kasian το 2016 και στράγγιξε το αίμα από το σώμα της. Η άτυχη κοπέλα λίγες εβδομάδες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, είχε φέρει στη ζωή την κόρη του.

Το παιδί έχει αναλάβει να μεγαλώσει η μητέρα της στην Ουκρανία. Η αποζημίωση – μαμούθ θα χρησιμοποιηθεί για να μεγαλώσει το παιδί.

Ο Jake Finkel, δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της 30χρονης, δήλωσε: «Η δολοφονία αυτή δεν σκότωσε μόνο ένα άτομο, πραγματικά σκότωσε την οικογένεια, κατέστρεψε την οικογένεια».

Ο Leibel προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια του Καναδά, η οποία τον στήριζε οικονομικά καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Στο μυθιστόρημά του, ένας επιστήμονας προσπαθεί να βρει τον τρόπο να θεραπεύσει τους ανθρώπους από το κακό. Μάλιστα σελίδα του βιβλίου εμφανίζει μια γυναίκα, που βρίσκεται γυμνή σε ένα κρεβάτι χωρίς κεφάλι, σύμφωνα με τη Daily Mail.
 

Start typing and press Enter to search