Η κόρη της γιαγιάς με τα τερλίκια ποζάρει σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

- Μαρτίου 28, 2019
Λίγες μέρες μετά τον θόρυβο που ξεσηκώθηκε για τη σύλληψη της 90χρονης γιαγιάς με τα τερλίκια στη Θεσσαλονίκη, αίσθηση προκαλεί η παρουσία της κόρης της σε εκδήλωση για τις υποψηφιότητες της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη.

Η Τζούντι Ηλιάδου ποζάρει με τον υποψήφιο για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, Αρτέμη Ματθαιόπουλο, ενισχύοντας και την ακροδεξιά εικόνα του προφίλ της στο Facebook.

Η Χρυσή Αυγή, μάλιστα, δηλώνει ιδιαίτερα χαρούμενη, γράφοντας: «Ιδιαίτερη χαρά, όμως, προκάλεσε η παρουσία της κόρης της 90χρονης κυρίας, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την εξοργιστική ιστορία σύλληψης της από τις αστυνομικές αρχές, καθότι η “παράνομη” πώληση προϊόντων σε λαϊκή αγορά της Θεσσαλονίκης δικαιολόγησε μέχρι και τη λήψη αποτυπωμάτων, την ίδια στιγμή που το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών έχει κυριολεκτικά γονατίσει την αγορά της πόλης κι έχει οδηγήσει χιλιάδες καταστηματάρχες σε απόγνωση».


Φωτογραφία από το site της Χρυσής Αυγής

Από το προφίλ της Τζούντι Ηλιάδου στο Facebook:


Η εμφάνιση αυτή στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής αναζωπυρώνει τα αναπάντητα ερωτήματα για τις συνθήκες σύλληψης της ηλικιωμένης γυναίκας αλλά και τη στάση των αστυνομικών που «επέτρεψαν» τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση κατά τη δακτυλοσκόπηση στο αστυνομικό τμήμα.

Ίσως, από την άλλη, ακριβώς αυτή η εμφάνιση της κόρης της εξηγεί πολλά για το ποιός εκμεταλλεύεται το περιστατικό με τη γιαγιά… 
 

Start typing and press Enter to search