Μυστήριο με θάνατο φοιτήτριας από τον Πύργο – Βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω

- Μαρτίου 26, 2019
Νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 22χρονη φοιτήτρια από τη Βαρβάσαινα Πύργου, με την αστυνομία να κάνει λόγο για αυτοκτονία, μιας και βρέθηκε σημείωμα, συνεχίζοντας, ωστόσο, τις έρευνες.

Συγκεκριμενα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η πρώτη εκτίμηση των αστυνομικών του ΑΤ Αιγάλεω, οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση, είναι ότι πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς όμως ακόμα να έχει δημοσιοποιηθεί ο τρόπος με τον οποίο συνέβη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για θάνατο δι’ ασφυξίας. Σύμφωνα πάντα με τις αστυνομικές αρχές, στο διαμέρισμα βρέθηκε και σημείωμα.

Ωστόσο, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος patrisnews.gr την πλευρά των αστυνομικών αρχών γίνεται προσεκτική προσέγγιση και μελέτη της υπόθεσης, προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου της κοπέλας. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξουν σήμερα τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας. Η είδηση «ταξίδεψε» πολύ γρήγορα στα social media μέσα στο Σαββατοκύριακο και δεκάδες φίλοι της εξέφρασαν τη θλίψη τους και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια της κοπέλας.
 

Start typing and press Enter to search