Γέννησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Το φύλο του μωρού που γεννήθηκε.

- Μαρτίου 04, 2019
Διαφήμιση
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες η Κατερίνα Παπουτσάκη! Η αγαπημένη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της,το μεσημέρι της Δευτέρας! Το TLIFE επικοινώνησε με τον σύζυγό της και ευτυχισμένο μπαμπά Παναγιώτη Πιλαφά, ο οποίος επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.700 γραμμαρίων, συμπληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία. Ο μικρός Μάξιμος επιθυμούσε διακαώς να αποκτήσει ένα αδερφάκι και επιτέλους το όνειρό του έγινε πραγματικότητα.

Να σημειώσουμε ότι ο σύζυγος της γνωστής ηθοποιού ήταν πολύ χαρούμενος για τον ερχομό του δεύτερου γιου του, ωστόσο δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις. Μάλιστα, σήμερα η Κατερίνα μπήκε στον ένατο μήνα της! Ο μικρούλης όμως δεν την ταλαιπώρησε πολύ και ήρθε στη ζωή στους εννέα μήνες ακριβώς.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, η γνωστή ηθοποιός ο δεύτερος γιος της θα πάρει το όνομα Κίμωνας! Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Real News, ο Παναγιώτης θα βρισκόταν ξανά στην αίθουσα τοκετού, στο πλευρό της όπως ακριβώς και όταν γέννησε τον Μάξιμο.

Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση