Σε κώμα ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος -Εκκληση των φίλων του για αίμα

- Μαρτίου 28, 2019
Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο ηθοποιός Τάκης Μόσχος που τις τελευταίες ώρες έχει πέσει σε κώμα.

Ο Τάκης Μόσχος νοσηλεύεται πάνω από μήνα και οι δικοί του άνθρωποι μέσα από τα social media ενημερώνουν τον κόσμο και κάνουν έκκληση για αίμα. «Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Μόλις ενημερωθήκαμε πως ο Τάκης Μόσχος, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κώμα, μετά από σειρά εγκεφαλικών επεισοδίων. Η ανάγκη για αίμα είναι ΑΜΕΣΗ.

Όσοι μπορείτε, τα στοιχεία είναι τα παρακάτω: Αιμοδοσία Αμαλία Φλέμιγκ για Μετροπόλιταν Τζένεραλ, Μεσογείων 264, για τον Παναγιώτη Μόσχο του Νικολάου που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», έγραψαν.

Ζει έναν Γολγοθά

Η περιπέτεια του αγαπημένου ηθοποιού ξεκίνησε όταν έπαθε το πρωτο εγκεφαλικό πριν από περίπου 40 μέρες στη Σκόπελο, το νησί όπου ζούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια, και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα.

Νοσηλεύτηκε στον Ευαγγελισμό, ήρθε αντιμέτωπος με μία σειρά προβλημάτων, κινητικών και επικοινωνίας, μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης όπου έπαθε νέο επεισόδιο, επέστρεψε στον Ερυθρό Σταυρό με άμεση ανάγκη για Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Το νοσοκομείο δεν είχε κρεβάτι και ξεκίνησε ένας μαραθώνιος από γνωστούς και φίλους του για να μεταφερθεί σε ασφαλές περιβάλλον. Το νοσοκομείο ΕΛΠΙΣ ήταν αυτό που βρήκε κρεβάτι για τον Τάκη Μόσχο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του οι δικοί του τον είχαν μεταφέρει σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Σήμερα δίνει την πιο μεγάλη του μάχη.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση