Γυναίκα γέννησε το ίδιο της το εγγόνι

- Μαρτίου 29, 2019
Μια γυναίκα γέννησε το ίδιο της το εγγόνι, προκειμένου να βοηθήσει την κόρη της η οποία γεννήθηκε χωρίς μήτρα, στη δυτική Ουαλία.

Η 55χρονη Emma Miles προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα για το παιδί της 31χρονης κόρης της Tracey Smith, που ανησυχούσε ότι δεν θα αποκτούσε ποτέ.

Η 55χρονη έχασε κιλά με σκοπό να μείνει έγκυος και να γεννήσει με ασφάλεια.Έτσι, πριν από εννέα εβδομάδες γεννήθηκε ένα υγιές κοριτσάκι που ονομάζεται Evie.

Τώρα η Tracey θα γιορτάσει την πρώτη της γιορτή της Μητέρας με την κόρη της, χάρη στην γενναιόδωρη μαμά της.Η Tracey ανακάλυψε ότι έλειπαν τα αναπαραγωγικά της όργανα μετά από υπέρηχο στην ηλικία των 15 ετών, καθώς δεν της είχε ξεκινήσει ακόμα η έμμηνος ρήση.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε γεννηθεί χωρίς μήτρα, αλλά είχε ωοθήκες και σάλπιγγες.Στα 16 της, η Tracey διαγνώστηκε με το MRKH (σύνδρομο Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser) - μια κατάσταση που προκαλεί την υποανάπτυξη του κόλπου και της μήτρας, αν και τα εξωτερικά γεννητικά όργανα είναι φυσιολογικά.

Οι γιατροί είπαν ότι η Tracey ότι δεν θα φέρει ποτέ στον κόσμο το δικό της παιδί.Εκείνη τη στιγμή, η μητέρα της Emma είπε ότι θα έκανε ό, τι μπορούσε για να βοηθήσει.

Αλλά σχεδόν δεκαπέντε χρόνια αργότερα, όταν η Tracey και ο 40χρονος σύζυγός της, Adaμ εξέταζαν τη θεραπεία γονιμότητας ότι πήραν στα σοβαρά την προσφορά της Emma.

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση