Μητέρα ποζάρει μαζί με τα παιδιά της στην παραλία – Μόλις όμως πρόσεξε λίγο καλύτερα την φωτογραφία; Άλλαξε όλη η ζωή της - ΦΩΤΟ

- Μαρτίου 12, 2019
Η Κirsten Bosly από το Perth της Αυστραλίας έχει τραβήξει την προσοχή χάρη στα λόγια της για την εικόνα που έχουμε για το σώμα μας

Κατά την διάρκεια μίας βόλτας που είχε με την οικογένειά της, ένιωσε άβολα και ντροπιασμένη ενώ φορούσε το μαγιό της. Γενικά, πάντα αγχωνόταν όταν φορούσε μαγιό λόγω του βάρους της.

Εκείνη τη μέρα όμως μπροστά από την παραλία κάτι άλλαξε μέσα της…

“Σήμερα έγινε ένα νέο ξεκίνημα για μένα. Το περισσότερο κομμάτι της ζωής μου μισούσα το σώμα μου. Το σιχαινόμουν. Ήθελα τόσο πολύ να αλλάξει, να γίνει μικρότερο, πιο λεπτό…

Το χρησιμοποιούσα και το κακοποιούσα. Του έριχνα το φταίξιμο. Ντρεπόμουν γι’αυτό και δεν το αποδεχόμουν.

Πρόσφατα διάβασα ένα meme που έλεγε να έχετε φωτογραφίες μαζί με τα παιδιά σας γιατί όταν θα φύγετε, μόνο αυτές θα μείνουν. Τότε, συνειδητοποίησα πως απέφευγα τις φωτογραφίες τον περισσότερο καιρό γιατί δεν μου άρεσε ο εαυτός μου.”“Όχι πια!

Η αλήθεια είναι πως κουράστηκα να ντρέπομαι για το σώμα μου. Με υποστηρίζει για 41 χρόνια… Οπότε, σήμερα θα τα αφήσω όλα. Θα αφήσω το μίσος και την αποστροφή που νιώθω προς αυτό, γιατί είναι το σώμα μου. Αποφάσισα να βγάλω μία φωτογραφία που δεν θα κρύβει τίποτα.

Ούτε κυτταρίτιδα, ούτε την κοιλιά μου. Θα δείχνει την αλήθεια. Και ξέρετε κάτι; Δεν ντρέπομαι καθόλου. Αλήθεια! Κοιτάω την φωτογραφία και βλέπω πως είμαστε πολύ χαρούμενοι και αυτό φτάνει. Επιτέλους νιώθω ελεύθερη και αυτό είναι απίστευτο!”

Πλέον θέλει να μην χάσει άλλες στιγμές με την οικογένειά της και έχει αποφασίσει να σταματήσει να ασχολείται με το τι σκέφτονται οι άλλοι!

Κανείς δεν πρέπει να χάνει τέτοιες αναμνήσεις επειδή ντρέπεται για το σώμα του!
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση