Η εποχή του αυτoεpωτισμού: Τι είναι η νέα τάση των “αυτoσeξoυαλ” που κερδίζει συνεχώς έδαφος;

- Μαρτίου 05, 2019
Όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αρχίζουν να αισθάνονται εpωτικά σκιρτήματα όταν κοιτάζονται στον καθρέφτη

Κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και αισθανόμαστε εpωτικά σκιρτήματα. Και όμως, ο μεγάλος μας έpωτας είναι ο εαυτός μας. Εκείνος ο οποίος μας ελκύει.

Ζούμε στην εποχή του autosexual. Θαυμάζουμε τον εαυτό μας, τον θεωρούμε όμορφο, διασκεδαστικό, γοητευτικό, ελκυστικό και σeξι, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «Guardian».

«Όχι, δεν είναι θέμα αυτοικανοποίησης. Απλά νιώθουμε πλήρης από τη σχέση που έχουμε με τον εαυτό μας. Επιδιώκουμε να μένουμε μόνοι με τον εαυτό μας και να κάνουμε ρομαντική ατμόσφαιρα: να ανάβουμε κεριά και να ντυνόμαστε ελαφριά… Όχι μόνο αγαπάμε τον εαυτό μας αλλά φτερουγίζει η καρδιά μας όταν σκεφτόμαστε το «εγώ» μας. Κάνουμε ρομαντικά δώρα στον εαυτό μας για να τον ευχαριστήσουμε».

«Η μοναχικότητα των ανθρώπων είναι ένας παράγοντας που μπορεί να οδηγήσει σε αυτό το φαινόμενο», όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα. Επιπρόσθετα, οι άνθρωποι παραιτούνται από την προσπάθειά τους να έχουν μία σχέση με τους άλλους. Εξάλλου, η σeξουαλικότητα είναι κάτι το ρευστό. Και δεν είναι μία. Έχει πολλές πτυχές.

Για τα εpωτικά αισθήματα που τρέφει για τον εαυτό της μιλάει στον βρετανικό Τύπο η Γκία Βιτάλ.

Δηλώνει autosexual, εpωτευμένη με τον εαυτό της. Παντρεύτηκε τον εαυτό της τον Μάρτιο του 2017.

Στο κολέγιο, όπως ισχυρίζεται σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Metro», συνειδητοποίησε τον σeξουαλικό της προσανατολισμό.

«Για πρώτη φορά ένιωσα έλξη για τον εαυτό μου ενώ κοιταζόμουν στον καθρέπτη σε ηλικία επτά ετών. Το 2013, όταν τελείωσα το κολέγιο, συνειδητοποίησα το σeξουαλικό μου προσανατολισμό».

Βλέποντας τον αυξανόμενο αριθμό των ανθρώπων να παντρεύεται τον εαυτό του, η Γκία αισθάνεται ότι δεν είναι η μόνη στον κόσμο που νιώθει εpωτικά σκιρτήματα όταν κοιτάζεται στον καθρέπτη…
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση