Πεδίο μάχης το Σύνταγμα για τα γυρίσματα της ταινίας «Βorn to be murdered» - Oι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο

- Μαρτίου 10, 2019
Διαφήμιση
Ένα εντυπωσιακό σκηνικό με εκατοντάδες κομπάρσους για τα γυρίσματα του φιλμ.

Σε πεδίο μάχης μετά από διαδήλωση, μετατράπηκε το Σύνταγμα στο κέντρο της Αθήνας για τις ανάγκες της ταινίας «Βorn to be murdered», της οποία τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη.

Όλο το κέντρο της Αθήνας είναι κλειστό από το πρωί για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας που είναι μια αμερικανο-ιταλική κινηματογραφική παραγωγή, του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, η οποία γυρίζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2020.Τα σημερινά γυρίσματα περιελάμβαναν εκατοντάδες κομπάρσους καθώς το σενάριο περιλαμβάνει διαδήλωση και επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί γύρω από το Σύνταγμα και πίσω από τα κιγκλιδώματα παρακολουθούσε τα γυρίσματα.

Γυρίσματα έγιναν και στα Τρίκαλα και τα Μετέωρα ενώ εδώ και μια εβδομάδα η ταινία έχει μεταφέρει τη δράση της στην Αθήνα με σκηνές να κινηματογραφούνται στο Σύνταγμα, αλλά και στην Ομόνοια.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Иван Тодић (@lucius_f0x) στιςΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Doca (@doca_stella) στις

Πρωταγωνιστής του «Βorn to be murdered» είναι ο ανερχόμενος Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιος του διάσημου Ντένζελ Ουάσιγκτον.

Τα γυρίσματα στην Αθήνα ξεκίνησαν από τις 7 το πρωί και θα συνεχιστούν έως τις 6 το απόγευμα, ενώ θα συνεχιστούν και την Καθαρά Δευτέρα, τις ίδιες ώρες.

Για αυτό τον λόγο, έχει πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων σε:

Σταδίου, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμερικής και της πλατείας Συντάγματος.
Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της.
Πλατεία Συντάγματος.
Πρωταγωνιστής της ταινίας «Born to be Murdered»- τα γυρίσματα της οποίας περιλαμβάνουν και σκηνές στα Τρίκαλα, τα Μετέωρα, τα Ζαγόρια και την Καλαμπάκα- είναι ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, γιος του Ντένζελ Ουάσινγκτον. Ο ήρωας της ταινίας είναι ένας Αμερικανός τουρίστας, ο οποίος βρίσκεται άθελά του στο κέντρο μίας επικίνδυνης συνωμοσίας.

Σε αστυνομικό κλοιό όλο το κέντρο για τα γυρίσματα:

Διαφήμιση
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση