Πατέρας εκπαίδευσε το σκύλο του να επιβλέπει την κόpη του για να μη σηκώνει κεφάλι από τα μαθήματά της

- Μαρτίου 15, 2019
Ένας πατέρας από την Κίνα βρήκε έναν έξυπνο τρόπο να κάνει την κόpη του να μην αφαιρείται ενώ διαβάζει τα μαθήματά της.

Ο άνδρας αποφάσισε να εκπαιδεύσει το σκυλάκι του για να “επιβλέπει” το κοpίτσι την ώρα που κάνει τα μαθήματά του στο σπίτι τους στο Guiyang της επαρχίας Guizhou, καθώς η νεαρή μαθήτρια δεν σταματούσε να κοιτάζει το τηλέφωνό της.


Το παρακάτω αξιολάτρευτο βίντεο δείχνει το σκυλάκι να στέκεται στα πίσω πόδια του πάνω από το κεφάλι της μαθήτριας για να μη σταματήσει τη μελέτη της.

Adorable footage shows the cream-coloured pooch standing on its hind legs, hovering strictly over the schoolgirl as she completes her assignments on a coffee table at home in Guiyang

Ο πατέρας, με επώνυμο Xu, είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ειδήσεων Pear ότι η κόpη του πάντα χρονοτριβεί και με δυσκολία επικεντρώνεται στα μαθήματά της.

Το σκυλί έγινε μέλος της οικογένειας τον Δεκέμβριο του 2016 και αμέσως δέθηκε με το νεαρό κοpίτσι, σύμφωνα με τον πατέρα.

“Είναι ένα πολύ καλό σκυλί. Το έχω εκπαιδεύσει από τότε που ήταν μικρό και τώρα κάνει ό,τι του πω,” είπε ο κος Xu.

“Του έδειξα το τραπεζάκι του σαλονιού και του είπα να παρακολουθεί την κόpη μου καθώς κάνει τα μαθήματά της. Από τότε, την προσέχει να μην πιάσει το τηλέφωνό της.”

Στο βίντεο, το πιστό σκυλί φαίνεται να κοιτάζει προσεκτικά το κοpίτσι σαν αυστηρός δάσκαλος.

“Ένα τόσο έξυπνο σκυλάκι! Δεν έχει τώρα ευκαιρία η νεαρή μαθήτρια να τεμπελιάζει!” σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου.

“Αυτό το σκυλάκι κάνει εξαιρετική δουλειά!” πρόσθεσε ένα άλλο άτομο.
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση