Αγγελάκας: Αν δεν παίξουν οι Rotting Christ στην Πάτρα, δεν θα παίξω ούτε εγώ

- Μαρτίου 15, 2019
Την αντίθεση του στην ανεξήγητη ματαίωση της συναυλίας των Rotting Christ στην Πάτρα εξέφρασε ο Γιάννης Αγγελάκας, προειδοποιώντας τις δημοτικές αρχές ότι θα ακυρώσει και τη δική του συναυλία.

Ο μουσικός ήταν προγραμματισμένο να παίξει στον ίδιο χώρο που θα έπαιζε και το συγκρότημα Rotting Christ, τον οποίο διαχειρίζεται ο Δήμος της Πάτρας. Οι διοργανωτές της συναυλίας των Rotting Christ καταγγέλλουν ότι η Μητρόπολη πίεσε τον δήμο να ακυρώσει την εκδήλωση.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Αγγελάκας στάθηκε στο πλευρό της μπάντας, ανακοινώνοντας πως εάν δεν πραγματοποιηθεί η συναυλία των Rotting Christ, δεν θα παίξει ούτε ο ίδιος.

«Rotting Greece μου μυρίζει η υπόθεση της ματαίωσης της συναυλίας των Rotting Christ στον πολυχώρο Αίγλη του δήμου Πατρέων. Αν δεν πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία τους είτε σήμερα κανονικά είτε την Κυριακή, μιας και θα έχει αποκατασταθεί το "τεχνικό πρόβλημα" μέχρι τότε, δεν πρόκειται ούτε εμείς να παίξουμε το Σάββατο στον συγκεκριμένο χώρο. Εύχομαι ο «προοδευτικός» δήμαρχος της Πάτρας να ξαναβρεί την χαμένη του αίγλη», έγραψε χαρακτηριστικά ο μουσικός στην προσωπική του σελίδα.


Τι καταγγέλλουν οι διοργανωτές

«Ο Δήμος Πάτρας θεώρησε σωστό να αθετήσει τη συμφωνία με την εταιρεία μας για τη διάθεση του χώρου Αίγλη και να μην μας παραχωρήσει την αίθουσα για το live της Παρασκευής, παρόλο που είχε ήδη κατατεθεί το ενοίκιο του χώρου. Ως δικαιολογία πρόβαλαν οτι έχει χαλάσει ο ηλεκτρολογικός πίνακας της αίθουσας και δεν διορθώνεται. Παρόλα αυτά η συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα στις 16/03 θα πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα (...) Όπως πληροφορηθήκαμε από τα πατρινά ΜΜΕ και από άτομα που εργάζονται στο δήμο, άτομα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών πίεσαν το Δήμο να ακυρώσει το event και να μην μας παραχωρήσει την Αίγλη λόγω του υβριστικού και καλά ονόματος της μπάντας προς το πρόσωπο του Ιησού.

»Ο καθόλα κομμουνιστικός Δήμος μας θεώρησε καλύτερο να αθετήσει τη συμφωνία του και να μας ενημερώσει 2 μέρες πριν την εκδήλωση και αφού είχαμε ήδη μπει σε αρκετά έξοδα ότι δεν μας παραχωρεί την αίθουσα. Είναι γεγονός ότι ζούμε μεσαιωνικές στιγμές....! Κόντρα λοιπόν στο νέο μεσαίωνα και στις οπισθοδρομικές τακτικές εμείς θα πραγματοποιήσουμε το live μας στο χώρο METROPOLIS».

 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση