Τα κορίτσια του στρατού, τα φιλιά στους στρατιώτες, οι selfies με τα άρματα μάχης -Τα παραλειπόμενα της παρέλασης σε 50 φωτό

- Μαρτίου 25, 2019
25η Μαρτίου σήμερα και η διπλή γιορτή για τον ελληνισμό, τιμήθηκε από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Χωρίς να λείπουν τα επεισόδια και οι εντάσεις, με πολίτες να βρίσκουν την ευκαιρία στην παρέλαση να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη Συμφωνία των Πρεσπών και άλλους να αντιτίθενται στην… απαγόρευση του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή», οι παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα για την 25η Μαρτίου έδωσαν -όπως κάθε χρόνο- ξεχωριστά στιγμιότυπα.

Τσολιαδάκια, με τις φουστανέλες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πλαστικά σημαιάκια στα χέρια, έκαναν τη δική τους μίνι παρέλαση, γυναικείες παρουσίες στις Ενοπλες Δυνάμεις που παρήλασαν στην Αθήνα εντυπωσιάζοντας, μετανάστες και τουρίστες να κρατούν ελληνικές σημαίες και φυσικά να βγάζουν… selfies.

Εντυπωσιακές και οι εικόνες από τα στρατιωτικά ελικόπτερα και αεροπλάνα που πέταξαν πάνω από την Αθήνα.

Δείτε τις ωραιότερες φωτό από τις σημερινές παρελάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στρατιωτική η μεν, μαθητική η δε:

Στην παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θέση είχε και η… Παναγία:


Εντυπωσιακές κοπέλες στην Αθήνα με τις στολές τους από το στρατό, στη Θεσσαλονίκη με παραδοσιακές στολές, συμμετείχαν στις παρελάσεις:

Φυσικά, ιδιαίτερα εντυπωσίασαν τα βατράχια στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας, οι αλεξιπτωτιστές και οι Ειδικές Δυνάμεις.

Εντυπωσιακές εικόνες και με τα στρατιωτικά ελικόπτερα και αεροπλάνα πάνω από την Αθήνα:Και στην παρέλαση της Αθήνας υπήρξαν διαμαρτυρίες για τη Μακεδονία. Κάποιες από αυτές… ιδιαίτερες.


Από τις καλύτερες στιγμές της παρέλασης, τα τσολαδάκια:Πηγή: true.gr
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση