Γυναίκα έσωσε με αυτοθυσία μικρό αγόρι που δέχθηκε άyρια επίθεση από σκυλιά

- Μαρτίου 03, 2019
Άyρια επίθεση από σκυλιά δέχθηκε ένα μικρό αγόρι στην Αίγυπτο που σώθηκε μόνο χάρη στην παρέμβαση μιας άγνωστης σε αυτό γυναίκας που με αυτοθυσία έβαλε το κορμί της μπροστά στα ζώα για να προστατεύσει το παιδί.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας τα δύο σκυλιά φαίνονται αρχικά να παίζουν μεταξύ τους. Όταν το μικρό αγόρι, όμως, τρέχει τότε τα δύο σκυλιά το κυνηγούν και το προλαβαίνουν στην είσοδο ενός κτηρίου.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα φαίνονται τα σκυλιά να δαγκώνουν σε διάφορα σημεία το αγόρι που ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Εχάμπ.

Ως από μηχανής θέος εμφανίζεται για τον μικρό Μοχάμεντ μια γυναίκα η οποία βάζει το κορμί της ως «ασπίδα» προκειμένου τα δύο σκυλιά να σταματήσουν να δαγκώνουν. Στα καρέ φαίνεται να παρεμβαίνει και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία πιστεύεται ότι είναι η ιδιοκτήτρια του ενός εκ των σκυλιών.Μετά την επίθεση ο Μοχάμεντ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τραύματα στα χέρια, το κεφάλι και τα πόδια.

Η ιδιοκτήτρια του ενός εκ των σκυλιών φέρεται να έχει ζητήσει συγγνώμη με τον πατέρα του μικρού αγοριού να μην την κάνει δεκτή και αντίθετα να ζητά την επιβολή κυρώσεων.

Κατά πληροφορίες έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο ενώ με την υπόθεση έχει ασχοληθεί και ο υπουργός Δικαιοσύνης της Αιγύπτου δηλώνοντας ότι «θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις».
 

Πληκτρολογηστε και πατηστε αναζητηση