Μέχρι και τις κορδέλες πήραν από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας για την ομιλία Τσίπρα

- Απριλίου 19, 2019
Εκαναν... κομματικό «πλιάτσικο» στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την Πέμπτη, αφού όχι μόνο μετέφεραν τα μηχανήματα ασφαλείας, αλλά ακόμα και τις κορδέλες!

Οπως φαίνεται στο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την κρατική περιουσία προκειμένου να τη χρησιμοποιήσουν δωρεάν σε κομματική εκδήλωση που θα μιλούσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα είναι ενδεικτικές για το τι ακριβώς έγινε την Πέμπτη στην Καλαμάτα.
Οι κορδέλες του αεροδρομίου Καλαμάτας  «μετακόμισαν» στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ

Οι κορδέλες του αεροδρομίου Καλαμάτας «μετακόμισαν» στην κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ
Οι χαρακτηριστικές μπλε κορδέλες του τοπικού αεροδρομίου που γράφουν «Kalamata airport

Captain V. Constantakopoulos» είχαν αφαιρεθεί από τον αερολιμένα και είχαν τοποθετηθεί στο χώρο της ομιλίας Τσίπρα, ανάμεσα στο κοινό και την εξέδρα που ανέβηκε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για να μιλήσει.

«Kalamata airport Captain V. Constantakopoulos» έγραφαν οι κορδέλες που χώριζαν τον Αλέξη Τσίπρα από το κοινό στην Καλαμάτα

«Kalamata airport Captain V. Constantakopoulos» έγραφαν οι κορδέλες που χώριζαν τον Αλέξη Τσίπρα από το κοινό στην Καλαμάτα

Υπενθυμίζεται μάλιστα πως χθες δημοσιογράφος του τοπικού Τύπου δημοσίευσε εικόνες από τα μηχανήματα ασφαλείας που είχαν μεταφέρει από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας έξω από το χώρο της εκδήλωσης στο πλαίσιο των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου για τα μηχανήματα του αεροδρομίου Καλαμάτας
Η ανάρτηση της δημοσιογράφου για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Καλαμάτα για την ομιλία Τσίπρα. Μηχανήματα από το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, drones και προληπτικές προσαγωγές.
 

Start typing and press Enter to search