Σαραντάρα γυναίκα απoπλάνησε και έκανε ταυτόχρονα σeξ μαζί με τους δυο έφηβους συντρόφους των κoρών της

- Απριλίου 19, 2019
Η 41 ετών Κόραλ Λίτλ από την Καλιφόρνια με δάκρυα στα μάτια ενώπιον του δικαστηρίου παραδέχτηκε ότι αποπλάνησε δυο ανήλικα αγόρια και έκανε σeξ ταυτόχρονα μαζί τους. Λεπτομέρεια: τα παιδιά που αποπλάνησε ήταν τα αγόρια των 2 κορών της, διατηρούσαν δηλαδή σχέση με τις δυο της κόρες.

Οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν σε βάρος της περιλαμβάνουν την παράνομη σeξουαλική επαφή με δύο ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με τη New York Post, η Λίτλ είχε έρθει πολλές φορές σε σeξουαλική επαφή με τους δύο μαθητές, το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου του 2017.

Όπως προέκυψε από την ακροαματική διαδικασία, η Λίτλ χρησιμοποιούσε ένα κόλπο κατ εξακολούθηση. Χρησιμοποιούσε τις δυο κόρες της σαν δόλωμα προκειμένου να της φέρνουν τους φίλους των, και να κάνει σeξ με έφηβους άνδρες.Τις περισσότερες φορές όταν ξεμονάχιαζε κάποιον «νέο φίλο» του πρόσφερε αλκοόλ, τον κερνούσε πούρα και στη συνέχεια έκανε σeξ μαζί του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ο ένας από τους δυο νεαρούς που αποπλάνησε και έκανε σeξ μαζί τους, αποφάσισε να την καταγγείλει. «Δεν άντεχα να σφίγγω το χέρι του συζύγου της όταν πήγαινα στο σπίτι για να πάρω την κόρη της να βγούμε έξω. Ντρεπόμουν. Είχα τύψεις» είπε στους αστυνομικούς οι οποίοι άρχισαν να παρακολουθούν την Κόραλ. Όταν συγκέντρωσαν αδιάσειστα στοιχεία της απήγγειλαν κατηγορίες. Η ίδια παραδέχτηκε όχι μόνο την ενοχής της αλλά και πως αυτό το έκανε κατεξακολούθηση με όλους τους έφηβους που είχαν σχέση με τις κόρες της.
 

Start typing and press Enter to search