Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει για τον ρόλο της Ρένιας Λουϊζίδου στο νέο Καφέ της Χαράς

- Μαΐου 27, 2019
Είναι η τηλεοπτική επιστροφή που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από το τηλεοπτικό κοινό.

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 κάνοντας χαρούμενους τους θαυμαστές της σειράς. Το σίριαλ αναμένεται να βγει στις οθόνες μας με τη νέα τηλεοπτική σεζόν και θα γίνει με αφορμή των 30 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του καναλιού.

Πολλά έχουν ακουστεί για τους πρωταγωνιστές που θα βρίσκονται σε νέα επεισόδια. Το μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί η Ρένια Λουϊζίδου που είχε το ρόλο της Χαράς στην κωμική σειρά του Χάρη Ρώμα.

Η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Το Σόι σου» αλλά τελευταία δημοσίευματα θέλουν την κωμική σειρά να μην συνεχίζεται τη νέα σεζόν.

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή του Star αποκάλυψε ότι η Ρένια Λουϊζίδου θα βρίσκεται κανονικά ως guest στα επεισόδια. «Ο ρόλος της Ρένιας θα υπάρχει. Η Ρένια παίζει και θα παίζει, όμως επειδή ακριβώς είχε όλη αυτή τη δυστοκία με το κανάλι και τη σειρά στην οποία συμμετείχε, και δεν ήξερε τι θα γίνει, εμείς σαν συγγραφείς πρέπει να είμαστε κατοχυρωμένοι με ένα γερό story. Έτσι, φτιάξαμε το story όπως το φανταστήκαμε! Η Ρένια μια μεγάλη φιλική συμμετοχή, όχι ένα επεισόδιο, αρκετά επεισόδια», δήλωσε ο ηθοποιός, στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Τόνισε ακόμη ότι στο φετινό καστ θα απουσιάζουν 2-3 ηθοποιοί από τα προηγούμενα επεισόδια.
 

Start typing and press Enter to search