Κατερίνα Παναγοπούλου: «Ο Τσίπρας έκανε διακοπές στο σκάφος μας»

- Μαΐου 06, 2019
Θέση παίρνει η Κατερίνα Παναγοπούλου για τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα σε σκάφος, τονίζοντας πως το σκάφος είναι του θανόντα συζύγου της και δικαιολογώντας απόλυτα τον πρωθυπουργό.

Απαντήσεις στην έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών πως οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Αλέξη Τσίπρα σε ένα σκάφος, έδωσε η ίδια η Κατερίνα Παναγοπούλου, χήρα του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου, με δήλωσή της στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, με την οποία καταγγέλλει «κακόγουστα και συκοφαντικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας περί διαπλοκής».

Η κυρία Παναγοπούλου επιβεβαιώνει πως στις φωτογραφίες απεικονίζεται όντως το σκάφος «Odyssey» του συζύγου της και δίνει τη δική της εκδοχή για το πώς διέρρευσαν οι φωτογραφίες, εκφράζοντας την οργή της και τονίζοντας πως «δεν πρόκειται μονάχα για αθλιότητα αλλά για παράνομη ενέργεια, για την οποία όλοι οι εμπλεκόμενοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στο φυσικό τους χώρο«.

Να σημειωθεί εδώ πως το όλο ζήτημα ξεκίνησε όταν ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε, δημοσίευσε τις εν λόγω φωτογραφίες με ειρωνικά σχόλια και έμμεση σύνδεση των διακοπών του πρωθυπουργού με την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.Ολόκληρη η δήλωση της Κατερίνας Ναυπλιώτη-Παναγοπούλου έχει ως εξής:
«Είναι δημόσια γνωστό ότι εδώ και τρία χρόνια έχω τη χαρά να είμαι κοντά στον πρωθυπουργό ως συνεργάτης του σε θέματα που αφορούν τον Ελληνισμό της Διασποράς, ενώ εδώ και ένα και πλέον έτος είμαι άμισθη σύμβουλός του προκειμένου να συνδράμω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στην ανάταση της Ελλάδας μετά την οκταετή εθνική περιπέτεια.

Ως συνεργάτης του είχα τη χαρά να οικοδομήσω σχέση φιλίας και εκτίμησης μαζί του, που μου επέτρεψε να τον καλέσω σε φιλοξενία, τόσο τον ίδιο και την οικογένειά του όσο και άλλους συνεργάτες του, σε κάποιες από τις λιγοστές στιγμές ανάπαυλας που το πρόγραμμα του θα το επέτρεπε.

Δυστυχώς αυτά τα τρία χρόνια δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί, παρά μόνο μια φορά, σε μια πολύ περιορισμένη στιγμή θερινής ανάπαυλας, στο σκάφος που ανήκε στον θανόντα σύζυγό μου, Περικλή Παναγόπουλο.

Δεν μπορούσα να φανταστώ πως μία απλή ανθρώπινη πράξη φιλοξενίας θα έφθανε στο σημείο μιας τόσο θλιβερής πολιτικής εκμετάλλευσης.
 

Start typing and press Enter to search