Κύπρος – “Ορέστης”: Ακόμη ένα θύμα μέσα σε βαλίτσα στη λίμνη του θανάτου.

- Μαΐου 05, 2019
Άλλο ένα πτώμα στην Κόκκινη Λίμνη εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου στην υπόθεση – θρίλερ στην οποία πρωταγωνιστεί ο περιβόητος “Ορέστης”.

Το πτώμα πιστεύεται ότι ανήκει στο 5ο θύμα που σκότωσε ο κατά συρροήν 35χρονος δολοφόνος “Ορέστης” ο οποίος επί σχεδόν τρία χρόνια δολοφονούσε αλλοδαπές γυναίκες.

Οι αρχές είχαν ανασύρει νωρίτερα μία δεύτερη βαλίτσα από τον βυθό της λίμνης Κοκκινοπεζούλα, γνωστής και ως Κόκκινης Λίμνης, κατά την επιχείρηση αναζήτησης των πτωμάτων που πιστεύεται ότι ανήκουν στα θύματα του μανιακού δράστη στο χωριό Μιτσερό.

Οι δύτες ανέσυραν το πτώμα από τη λίμνη δυτικά της Λευκωσίας, στην ίδια περιοχή όπου είχε βρεθεί πριν από μία εβδομάδα η σορός μίας γυναίκας μέσα σε βαλίτσα.“Το πτώμα είναι σε αποσύνθεση και δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί, γι’ αυτό και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για περαιτέρω εξέταση από τους ιατροδικαστές”, δήλωσε στο Reuters αξιωματούχος της κυπριακής αστυνομίας.

Ωστόσο έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός που εντοπίστηκε και ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής (5.5.2019) ανήκει σε παιδί.

Το πρωί της Δευτέρας (6.5.2019) θα συνεχιστούν οι έρευνες με το σόναρ και τη ρομποτική κάμερα στην Κόκκινη Λίμνη.“Ορέστης”: Θρίλερ χωρίς τέλος

Τις ανακοινώσεις για το νέο μακάβριο εύρημα από τη λίμνη του θανάτου έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης. Την επί τόπου εξέταση έκαναν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους.

 

Start typing and press Enter to search