Ρούλα Ρέβη: Το ιδιαίτερο μήνυμα για τη γιορτή της μητέρας που πρέπει να διαβάσεις

- Μαΐου 12, 2019
Είναι μαμά δυο υπέροχων διδύμων και μπορεί καθημερινά να «τρέχει» με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο τα δυο παιδιά της, είναι όλη της η ζωή και η απόλυτη προτεραιότητά της.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η διάσημη φωτογράφος, Ρούλα Ρέβη έχει μιλήσεις για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να έρθουν στον κόσμο τα δυο της παιδιά.

«Είχα καλή εγκυμοσύνη έως την 21η εβδομάδα, δούλευα κιόλας. Μπήκα στο νοσοκομείο για μία περίδεση τραχήλου το οποίο είναι σύνηθες και πήγα στο νοσοκομείο γ” αυτό… Μπήκα ευτυχώς προληπτικά στο νοσοκομείο μόνη μου γιατί ο Απόστολος έλειπε στην Κύπρο. Εκεί άρχισε η περιπέτεια. Έτυχε κάτι άλλο, έπαθα μετά αποκόλληση πλακούντα για καλή μου τύχη ήμουν στο νοσοκομείο… Το έπαθα στον ύπνο μου, μετά έφυγα πήγα στο σπίτι… και το βράδυ το ξανάπαθα στο σπίτι, γύρισα στο νοσοκομείο και δεν έφυγα ποτέ…

Μετά την πρώτη φορά, είπα «τελειώσαμε» είναι σοκαριστικό να βλέπεις αίμα, ένα κομμάτι του πλακούντα σου να φεύγει, ναι φοβήθηκα ότι θα έχανα τα παιδιά. Ναι για λίγες μέρες ήμουν σίγουρη ότι θα τα έχανα. Έπαθα πανικό. Μαύρισε όλο μπροστά μου, δεν ήμουν θετική, δεν περίμενα να πάθω κάτι τέτοιο… και μετά έπαθα πολλά, μεταγγίστηκα, έπαθα λοίμωξη, έπαθα κάτι με το συκώτι μου από τις ορμόνες που εκκρίνει ο οργανισμός, ξυνόμουν σε όλο μου το σώμα έτρεχε αίμα, έπαθα πάρα πολλά πράγματα…

Απλώς μετά το επέμενα όλα. Ήταν δύσκολα. Το ένα ερχόταν μετά το άλλο…και μετά από ένα σημείο ήταν τέτοια η απογοήτευσή μου που έλεγα τι άλλο…ποτέ δεν σκέφτηκα εμένα, τα παιδιά μου σκεφτόμουν…», είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή της Φαίης.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα

Δείτε το μήνυμά που ακολουθεό!

 

Start typing and press Enter to search