Τζούλια Μπάρκα: Η άνιση μάχη με τον καρκίνο και η τελευταία της συνέντευξη

- Μαΐου 28, 2019
Έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας η γνωστή ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η Τζούλια Μπάρκα, το sex symbol των δεκαετιών του ’80 και του ’90 τον τελευταίο καιρό πάλευε με τον καρκίνο, μάλιστα είχε μιλήσει για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί τότε με δάκρυα στα μάτια: «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω».

pethane-i-tzoulia-mparka--edine-xronia-maxi-me-ton-karkino.w_l.jpg
Έφυγε από την ζωή το βράδυ της Δευτέρας η γνωστή ηθοποιός Τζούλια Μπάρκα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο

Το sex symbol των δεκαετιών του ’80 και του ’90 τον τελευταίο καιρό πάλευε με τον καρκίνο.

Είχε μιλήσει για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας της, στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ.

Η ηθοποιός είχε εξομολογηθεί τότε με δάκρυα στα μάτια: «Έπαθα νεφρική ανεπάρκεια και έχω και καρκίνο… Θέλω να σκοτώσουμε τον καρκίνο… Πονάω, δεν μπορώ να περπατήσω».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ζωή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στην Τζούλια Μπάρκα.

Το 2002, κατά τη διάρκεια του show της σε νυχτερινό μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά το κώμα στο οποίο είχε πέσει για 40 και πλέον ημέρες, άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας, τα οποία αντιμετωπίζει ακόμη και τώρα.

Δείτε την τελευταία της συνέντευξη:


Το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ζωή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στην Τζούλια Μπάρκα.

Το 2002, κατά τη διάρκεια του show της σε νυχτερινό μαγαζί, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στην πίστα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο και μετά το κώμα στο οποίο είχε πέσει για 40 και πλέον ημέρες, άνοιξε τα μάτια της έχοντας τη μία πλευρά του σώματός της παράλυτη και σοβαρά προβλήματα ομιλίας, τα οποία αντιμετωπίζει ακόμη και τώρα.

«Απλώς κοιμόμουν. Δεν ζούσα, δεν ανέπνεα. Και έβλεπα ένα λευκό φως. Όπως μου είπαν οι γιατροί, είχα φύγει από τη ζωή και επέστρεψα. Δεν περίμεναν ούτε εκείνοι ότι θα μπορέσω να επιστρέψω. Είχαν φτάσει στο σημείο να πουν στους γονείς μου "ίσως χρειαστεί να βγάλουμε τη μηχανική υποστήριξη"», περιέγραψε σε παλαιότερη συνέντευξή της για εκείνες τις δύσκολες ημέρες, σύμφωνα με την Espresso.

Η Τζούλια Μπάρκα άρχισε την καριέρα της ως ηθοποιός τη δεκαετία του 1980 συμμετέχοντας σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αλλά και βιντεοταινίες.
 

Start typing and press Enter to search