Ζαχίρ: Όταν με πήραν από την παραγωγή, ήμουν στη χειρότερη φάση της ζωής μου

- Μαΐου 25, 2019
Για τη συμμετοχή που δεν δήλωσε ο ίδιος στο Master Chef και το τηλεφώνημα που δέχτηκε για να λαβει μέρος ενώ βρισκόταν στη χειρότερη φάση της ζωής του μίλησε στο περιοδικό People ο Ζαχίρ Γιαβαρί.

αποκάλυψε μεταξύ άλλων πώς δεν δήλωσε ο ίδιος συμμετοχή στον διαγωνισμό κι επίσης πως όταν τον πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή, βρισκόταν στη χειρότερη φάση της ζωής του.

«Δεν είχα δηλώσει συμμετοχή, ούτε είχα σκοπό να πάω στο Master Chef. Εξάλλου, εκείνη την περίοδο εργαζόμουν ως μάγειρας σε ένα ιταλικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Μια μέρα, την ώρα που ήμουν στο σπίτι και ξεκουραζόμουν, χτύπησε το τηλέφωνο, μου είπαν πως καλούσαν από την παραγωγή του Master Chef και ότι ήθελαν να κάνουμε μια συνέντευξη. Τους απάντησα θετικά, αν και ήμουν αρκετά σκεπτικός για τη συμμετοχή μου», περίεγραψε.

»Κι αυτό διότι όταν με πήραν τηλέφωνο ήμουν στη χειρότερη φάση της ζωής μου. Δεν είχα χαρτιά για την παραμονή μου στην Ελλάδα και αντιμετώπιζα διάφορα προσωπικά θέματα. Λίγο πριν αποχωρήσω από τον διαγωνισμό έμαθα ότι τελικά με είχαν βρει από έναν φίλο μου ομοεθνή, που δουλεύει σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση», πρόσθεσε.

Ζαχίρ Γιαβαρί

«Μετά την πρώτη μου συνέντευξη, μου ζήτησαν από την παραγωγή ταυτότητα ή διαβατήριο. Τους εξήγησα πως είχα μόνο άδεια παραμονής και ένα ταξιδιωτικό έγγραφο που έληγε στις 22 Φεβρουαρίου. Ακολούθησε η δοκιμασία με τα κρύα πιάτα, που δεν έδειξε η τηλεόραση, στην οποία παρουσίασα μια σαλάτα. Η σαλάτα άρεσε πολύ στον Πάνο Ιωαννίδη, ο οποίος έδωσε το οκ για να περάσω από την οντισιόν. Από την πρώτη μου συνέντευξη μέχρι και την ημέρα που έγινε το γύρισμα για την οντισιόν έχασα τέσσερα κιλά από το άγχος και την αγωνία μου», ανέφερε ο Ζαχίρ Γιαβαρί.
 

Start typing and press Enter to search