Ο Κώστας Καραμανλής το βλέμμα της χρονιάς στην Πατούλη και η αλλαγή καρέκλας - ΕΙΚΟΝΕΣ

- Μαΐου 23, 2019
Μια εικόνα, 100 λέξεις και η γνωστή φράση δεν θα μπορούσε να είχε καλύτερη… αποτύπωση. Ο Κώστας Καραμανλής και το… βλέμμα του είναι η απόλυτη συζήτηση της επόμενης μέρας από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο Περιστέρι.

Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, έπιασε τον Κώστα Καραμανλή να κοιτά κάπως… περίεργα. Ο πρώην πρωθυπουργός στέκεται δίπλα στη Μαρίνα Πατούλη, σύζυγο του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, ο οποίος και προλόγισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν ανέβει στο βήμα για την ομιλία του.

Κι αν στη παραπάνω φωτογραφία ο Κώστας Καραμανλής στέκεται δίπλα στη σύζυγο του υποψήφιου περιφερειάρχη, αφού ο προγραμματισμός ήταν να καθίσουν δίπλα δίπλα, ανάμεσά τους μπήκε ο… Άδωνις Γεωργιάδης, που ήταν εκείνος που παρακολούθησε δίπλα στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κι αν ΑΥΤΟ ήταν το κορυφαίο βλέμμα που «έριξε» ο Κώστας Καραμανλής, δεν ήταν και το μοναδικό.

Ο πρώην πρωθυπουργός, εξαιτίας των λιγοστών δημόσιων εμφανίσεών του, είναι πάντα στο… στόχαστρο του φωτογραφικού φακού και κάθε του αντίδραση έχει τη δική της… ξεχωριστή σημασία.


 

Start typing and press Enter to search