25 Μυστικά & κόλπα για τη διακόσμηση του σπιτιού σας, για να το κάνετε πιο στιλάτο

- Ιουνίου 20, 2019
Χωρίς αμφιβολία, όλοι μας θέλουμε να κάνουμε το σπίτι μας να μοιάζει με εξώφυλλο περιοδικού.

Μερικές φορές, προσπαθούμε υπερβολικά να αλλάξουμε πράγματα, αγοράζουμε νέα έπιπλα ή αξεσουάρ, αλλά στην πραγματικότητα δεν χρειάζονται δραματικές αλλαγές. Για να δημιουργήσετε το ιδανικό εσωτερικό, απλά πρέπει να γνωρίζετε μερικά απλά κόλπα.

Συγκεντρώσαμε 25 πανέξυπνες διακοσμητικές ιδέες που θα σας εμπνεύσουν να φτιάξετε τη διακόσμηση που πάντα ονευρεύοσασταν.

1. Οι καθρέφτες δίνουν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρουΤοποθετήστε καθρέφτες στις πόρτες από τις ντουλάπες για να ανανεώσετε το χώρο σας και οπτικά να επεκτείνετε ένα μικρό δωμάτιο.

2. Ένας μικρός καθρέφτης μπορεί να γίνει μια μικρή διακόσμησηΜπορείτε να μετατρέψετε ένα συνηθισμένο καθρέφτη με πλαστικό πλαίσιο σε μια όμορφη εσωτερική διακόσμηση με σχοινί και κόλλα.

3. Φτιάξτε ένα όμορφο και πρακτικό ράφι με βιδωμένα βαζάκια στον τοίχο.  4. Φτιάξτε ένα αμπαζούρ έργο τέχνης5. Ένα χρωματιστό σχέδιο στις κουρτίνες μπορεί να ανανέωσει οποιοδήποτε δωμάτιο. 6. Κρεμάστε τις κουρτίνες πιο κοντά στο ταβάνι για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση μεγαλύτερων παραθύρων.7. Μια μακριά κουρτίνα μπάνιου κάνει το χώρο πιο ευρύχωρο. Απλά κρεμάστε την πιο ψηλά προς το ταβάνι.8. Φτιάξτε ένα ασυνήθιστο κουρτινόξυλο για τις κουρτίνες σας.9. Δέστε τις κουρτίνες σας με πρωτότυπα αξεσουάρ. 10. Νέα χερούλια θα ανανεώσουν τα συρτάρια σας. 11. Φτιάξτε μια έγχωρμη κορνίζα για την τηλεόραση12. Κρύψτε τα ενοχλητικά καλώδια13. Κάντε τα καλώδια μέρος της διακόσμησης14. Φτιάξτε ένα ξεχωριστό προσκέφαλο κρεβατιού15. Φτιάξτε εύκολα κρεβάτι με ουρανό χρησιμοποιώντας κουρτινόξυλα16. Χρησιμοποιήστε παλιά συρτάρια για να αυξήσετε τον αποθηκευτικό χώρο17. Βάψτε τον μουσαμά δαπέδου για να ανανεώσετε το πάτωμά σας18. Τα σκούρα χρώματα κάνουν τα ταβάνια να φαίνονται ψηλότερα.


Τα σκούρα ταβάνια και οι ανοιχτόχρωμοι τοίχοι θα δώσουν βάθος και φινέτσα στο εσωτερικό. Δείτε περισσότερες διακοσμητικές ιδέες από αυτό το σπίτι.

19. Ένας καθρέφτης με πλαίσιο φαίνεται πιο πολυτελής20. Καλύψτε τις πρίζες και τους διακόπτες με χρωματιστά προστατευτικά ή αυτοκόλλητα.
21. Χρυσές πινελιές θα προσθέσουν λίγη πολυτέλεια στο εσωτερικό 22. Ένας τοίχος με έντονο χρώμα είναι πάντα μια σπουδαία διακοσμητική ιδέα 23. Παίξτε με τα χρώματα για να δώσετε την ψευδαίσθηση ψηλών ταβανιών 24. Κρύψτε το κρεβάτι σας πίσω από κουρτίνες25. Βάψτε το καλοριφέρ σε έντονο χρώμα για να ξεχωρίζειΔεν υπάρχει λόγος να κρύβετε το καλοριφέρ – μπορεί να ξεχωρίζει με έντονο χρώμα.
 

Start typing and press Enter to search