Μητέρα Πάνου Ζάρλα: Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που δεν θα τον έσωζε το κράνος

- Ιουνίου 04, 2019
Η οικογένεια, οι φίλοι και όσοι βρέθηκαν κοντά στον αδικοχαμένο πρώην νικητή του Power of Love, Πάνου Ζάρλα, βρίσκονται ακόμα σε σοκ από τον ξαφνικό χαμό του. Το νήμα της ζωής του Πάνου Ζάρλα κόπηκε πρόωρα ανήμερα των γενεθλίων του σε τραγικό τροχαίου που είχε με τη μηχανή του, μόλις στα 28 του χρόνια.

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και συντετριμμένη αναφέρθηκε στον γιο της: «Ο καθένας αγαπιέται από τις χάρες του και ο Πάνος έχει αγαπηθεί πολύ επομένως είχε πολλές χάρες! Δέχτηκε περισσότερο αγάπη από ότι πόλεμο. Είναι πολύ ευχάριστο να ξέρεις ότι το παιδί σου αγαπήθηκε» ανέφερε και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν είμαι σε θέση να εξακριβώσω αν φόραγε κράνος. Κράνος ξέρω ότι είχε, δεν ξέρω αν το φορούσε. Ωστόσο με ενημέρωσαν από την τροχαία ότι το ατύχημα ήταν τόσο σφοδρό που είτε είχε κράνος είτε όχι δεν θα τον έσωζε».

Αναφερόμενη στο τελευταίο βράδυ του Πάνου Ζάρλα είπε: «Γιόρτασα τα τελευταία του γενέθλια εκείνο το βράδυ. Με πήρε στην αγκαλιά του, του γέλασα... Εμείς ήμασταν μία παρέα που αποφασίσαμε να του κάνουμε έκπληξη, δεν ήξερε καν ότι θα ερχόμασταν και προφανώς είχε κανονίσει κάτι άλλο. Από μας έφυγε εύθυμος. Εγώ προσπαθώ να αντέξω γιατί αυτή είναι η υποχρέωσή μου πλέον».

 

Start typing and press Enter to search