Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανακοίνωση που δεν περιμέναμε: «Είμαι βαθιά πληγωμένη και στεναχωρημένη»

- Ιουνίου 07, 2019
H Βίκυ Σταυροπούλου ανακοίνωσε στο instagram τις δύσκολες στιγμές που περνάει τις τελευταίες ώρες. 

Με μεγάλη ανυπομονησία περίμενε τη στιγμή που θα έρθει το καλοκαίρι για να κάνει πραγματικότητα ένα επαγγελματικό της σχέδιο.

Τα πλάνα, όμως, άλλαξαν ξαφνικά για την Βίκυ Σταυροπούλου και για τους συνεργάτες της. Η ηθοποιός δεν πίστευε στα αυτιά της ότι όλα όσα είχαν εδώ και καιρό προετοιμάσει πήγαν στράφι.

Ο θυμός της, η στεναχώρια της και η απογοήτευσή της μεγάλη.

Και όλα αυτά τα ανακοινώνει με ένα post της στην προσωπική της σελίδα στο instagram, αφήνοντας άφωνους τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να της συμπαρασταθούν σε μία τόσο δύσκολη για εκείνη στιγμή.

«Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια» όπως λέει η Κική Δημουλά. Ελπίζω τα «επόμενα χέρια» να είναι πιο αξιόπιστα με την ίδια αγάπη, πίστη και σεβασμό για τη δουλειά όση η δίκη μου και των συναδέλφων μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός στο μακροσκελές κείμενο που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Στο ακόλουθο φωτογραφικό άλμπουμ ακολουθεί η ανάρτηση της ηθοποιού και όλα όσα έγραψε με εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά ψυχολογία.

Η Βίκυ Σταυροπούλου είχε προγραμματίσει να περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα με την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Μάλιστα κύριε Ζαμπέτα», η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα.

Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί, καθώς όπως η ίδια γνωστοποίησε, οι παραγωγοί αποφάσισαν τελευταία στιγμή να ακυρώσουν την προγραμματισμένη περιοδεία.
 
Η Βίκυ ξέσπασε μέσα από το λογαριασμό της στο instagram γράφοντας:
«Θέλω την καρδιά να σφίξω,πέτρα πίσω μου να ρίξω και να φύγω» έλεγε ο Ζαμπέτας στο «Μάλιστα Κύριε» είπε για αρχή και συνέχισε
 

«Δυστυχώς τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα έχεις οργανώσει και ονειρευτεί. Επειδή λοιπόν οι παραγωγοί της καλοκαιρινής περιοδείας μας αποφάσισαν 20 μέρες πριν την πρεμιέρα, και ενώ όλοι έχουμε χάσει δουλειές, χρήματα και χρόνο προετοιμασίας, να «ρίξουν πέτρα και να φύγουν», έτσι κι εγώ πρέπει «την καρδιά να σφίξω» και να σας πω ότι δυστυχώς η περιοδεία μας ακυρώνεται»
 

«Είμαι βαθιά πληγωμένη, και στεναχωρημένη ειδικά για μια δουλειά που θα απασχολούσε πάνω από 25 ανθρώπους αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο»
 
«Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια» όπως λέει η Κική Δημουλά. Ελπίζω τα «επόμενα χέρια» να είναι πιο αξιόπιστα με την ίδια αγάπη,πίστη και σεβασμό για τη δουλειά όση η δίκη μου και των συναδέλφων μου»
 

Start typing and press Enter to search