Θρίλερ στη Νέα Σμύρνη: Άνδρας απειλεί να αυτοκτονήσει

- Ιουνίου 07, 2019
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν σπεύσει στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας άνδρας έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του και απειλεί να αυτοκτονήσει.

Πρόκειται για τον 35χρονο, ο οποίος τη Μεγάλη Τετάρτη είχε προκαλέσει και πάλι αναστάτωση στην περιοχή, κρατώντας όμηρο τον πατέρα του, τον οποίο και απειλούσε ότι θα σκοτώσει με μαχαίρι.

Η ομηρία τότε έληξε μετά από πολλές ώρες, και ο άνδρας οδηγήθηκε στο Δρομοκαΐτειο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας το έσκασε και επέστρεψε στο πατρικό του, και τώρα απειλεί να αυτοκτονήσει.

Το χρονικό
Το θρίλερ της ομηρίας ξεκίνησε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης όταν ο 35χρονος άνδρας, καβγάδισε άγρια με τους γονείς του, «πέταξε» έξω από το σπίτι την μητέρα του και κλειδώθηκε μέσα σε αυτό, κρατώντας ως όμηρο τον πατέρα του με την απειλή μαχαιριού.

Η ομηρία έληξε μετά από δεκατέσσερις και πλέον ώρες χάρη στην επέμβαση της Αστυνομίας.

Η έπεμβαση των Αστυνομικών έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης. Οι άνδρες της ΟΠΚΕ, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα στο διαμέρισμα.

Ωστόσο, ο 35χρονος πρόλαβε και τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι τον πατέρα του, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.
 

Start typing and press Enter to search