Χαμός στον αέρα εκπομπής: «Σφάχτηκαν» Σκουρλέτης – Ανδρουλάκης

- Ιουνίου 04, 2019
Εκτός ελέγχου με βαριούς χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν οδηγήθηκαν Πάνος Σκουρλέτης και  Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στην οποία είχαν κληθεί να μιλήσουν για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και τψν ευρωεκλογών, καθώς και να σχολιάσουν τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ ήταν καλεσμένοι στο Action 24, μαζί με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης άρχισε να μιλά περί διαφθοράς στελεχών του ΠΑΣΟΚ και αδιαφανών δανειοδοτήσεων του κόμματος.

Απαντώντας στον ίδιο τόνο ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης υπενθύμισε στον κ. Σκουρλέτη ότι οι δύο γραμματείς, επί των ημερών των οποίων επιβαρύνθηκε το κόμμα με δάνεια, βρίσκονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να τους κατονομάσει. Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε σε έντονο ύφος τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει με ονόματα και να σταματήσει την εκστρατεία λάσπης, την ώρα που ο Π. Σκουρλέτης έξαλλος έβγαλε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το στούντιο, βάζοντάς τα και με τον παρουσιαστή της εκπομπής Δ. Τάκη τον οποίο κατηγόρησε πως καλύπτει τον ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ.

«Λυπάμαι πάρα πολύ, την χυδαιότητα δεν την νομιμοποιώ», είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ για να εισπράξει την ειρωνική απάντηση του ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ: «καλό ταξίδι, σε έναν μήνα θα φύγετε τελείως».

Παρακολουθήστε τον καβγά (αρχίζει στο 1:17:30):

 

Start typing and press Enter to search